następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.samoylyk.n et!news.uzoreto.com!news-out.netnews.com!news.alt.net!fdc2.netnews.com!peer02.a ms1!peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!peer03.ams4!peer.am4.highwinds-media.com !news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!un t-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail From: Gil <g...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: świnski łeb Date: Sat, 30 Jul 2022 21:54:38 +0200 Message-ID: <M...@n...neostrada.pl> MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit User-Agent: MicroPlanet-Gravity/3.0.4 Lines: 3 Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 83.4.236.54 X-Trace: 1659210704 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 467 83.4.236.54:25375 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl X-Received-Bytes: 809 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:383628 Ukryj nagłówki Co zrobić z polówki swińskiego łba kupionego w przedhistorycznym |
Zobacz także