Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia szpinak

Grupy

Szukaj w grupach

 

szpinak

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-06-10 09:23:20

Temat: szpinak
Od: "asia" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

witajcie :)

kupiłam właśnie po raz pierwszy świeży szpinak (zawsze kupowałam mrozony).
Za moment zabieram sie za robienie farszu do naleśników ale naszła mię
dilema nastepująca: czy mam kroić jak popadnie, czy też najpierw należy
usunąc z listków łodyżki? czy np. te ciensze łodyżki mogą zostać ale wywalić
grube?

prosze o rade - nie chcialabym mieć łykowatego nadzienia

Asia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-06-10 09:31:00

Temat: Re: szpinak
Od: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de> szukaj wiadomości tego autora



asia:
> witajcie :)
>
> kupiłam właśnie po raz pierwszy świeży szpinak (zawsze kupowałam mrozony).
> Za moment zabieram sie za robienie farszu do naleśników ale naszła mię
> dilema nastepująca: czy mam kroić jak popadnie, czy też najpierw należy
> usunąc z listków łodyżki? czy np. te ciensze łodyżki mogą zostać ale wywalić
> grube?

ja wywalam. I na ogół nie tnę tylko obrywam listki z badyli. Jak się
urwie, to zjadliwe ;-)

Waldek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-06-10 09:34:14

Temat: Re: szpinak
Od: "asia" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Waldemar Krzok" <w...@u...fu-berlin.de> wrote in message
news:3EE5A554.2050108@ukbf.fu-berlin.de...
>
>
> ja wywalam. I na ogół nie tnę tylko obrywam listki z badyli. Jak się
> urwie, to zjadliwe ;-)
>

thnx :)
ide działać

Asia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

co przyrzadzac w prymitywnych warunkach?
leczo z kabaczka
prośba o inspiraację
karoten w marchewce
jak zrobić dobrom czekolade

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »