Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: pw <p...@o...pl>
Znaleziono: 35 wiadomości





Re: Groszek zielony - przetwory - przepisy

2011-07-10 16:35:50 | pw inne posty tego autora

W dniu 10.07.2011 12:05, Ikselka pisze: > Dnia Sun, 10 Jul 2011 10:05:59 +0200, sez napisał(a): >> W dniu 2011-07-10 00:45, Ikselka pisze: >>> 3 dag soli i łyżeczka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Garnek do smażenie powideł

2011-06-10 18:14:49 | pw inne posty tego autora

Cześć Zamierzam nabyć garnek do smażenia powideł na kuchence gazowej. Proszę o poradę, czy lepszy będzie żeliwny emaliowany, czy może aluminiowy z powłoką ceramiczną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Garnek do smażenie powideł

2011-06-11 19:42:48 | pw inne posty tego autora

W dniu 11.06.2011 13:21, Ikselka pisze: > Nieprawda. Szybkie i punktowe smażenie w wyższej temperaturze źle wpływa na > ich smak. > Polecam piekarnik. [...] Nie mam piekarnika ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Garnek do smażenie powideł

2011-06-25 20:34:28 | pw inne posty tego autora

> Zamierzam nabyć garnek do smażenia powideł na kuchence gazowej. Proszę o > poradę, czy lepszy będzie żeliwny emaliowany, czy może aluminiowy z > powłoką ceramiczną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaka patelnia?

2011-06-28 18:27:45 | pw inne posty tego autora

Cześć > Proszę o poradę, chcę wymienić patelnię teflonową zużytą na jakąś nową. > Skłaniam się ku ceramicznej ale nie wiem czy to dobry pomysł. Najbardziej mi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Groszek zielony - przetwory - przepisy

2011-07-09 22:12:06 | pw inne posty tego autora

Cześć Szukam przepisu na groszek zielony pasteryzowany i znajduję z kwaskiem cytrynowym (ewentualnie z sokiem z cytryny). Po co ludzie dodają ten kwasek i czy można bez (tylko z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Groszek zielony - przetwory - przepisy

2011-07-11 19:21:22 | pw inne posty tego autora

W dniu 10.07.2011 23:19, Ikselka pisze: >> Jak się sterylizuje fasolkę? > > Trzykrotnie. Hasło "tyndalizacja".[...] Bardzo dziękuję za kompletne wyjaśnienia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Przekręcające się zakrętki

2011-09-26 18:58:19 | pw inne posty tego autora

Cześć Coraz trudniej kupić działające zakrętki do twistów - nowe prosto ze sklepów przekręcają się. Czy robicie przetwory na zimę w twistach i też macie taki problem, czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przekręcające się zakrętki

2011-09-27 18:14:40 | pw inne posty tego autora

W dniu 26.09.2011 22:11, Ikselka pisze: > A w ogóle to wracam powoli do słoi Weck'a, tyle że coraz trudniej je kupić, > jak również gumki do nich. Sprężynek mam mnóstwo, one ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Mąka pszenna biała, kontra z pełnego przemiału

2011-12-12 20:46:47 | pw inne posty tego autora

Witam Spożywanie których wypieków z mąki _pszennej_ (nie na zakwasie!) jest mniej korzystne dla zdrowia i dlaczego: z mąki białej czy z pełnego przemiału? Pozdrawiam pw [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

strony : [ 1 ] . 2 ... 4