Szukana fraza: Autor: "Agnieszka J." <j...@w...pl>
Znaleziono: 14 wiadomości
2004-09-24 12:01:24 | Agnieszka J. inne posty tego autora
No i jeszcze 1 łyżka oleju wędruje do ciasta przed wyrobieniem -- Agnieszka J. Użytkownik "Agnieszka J." <j...@w...pl> napisał w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sliwki2004-09-02 11:23:17 | Agnieszka J. inne posty tego autora
Użytkownik "Basiek" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał w wiadomości news:ch3t38$mn$1@opal.icpnet.pl... <ciach> > Warunkiem jest, zeby nie byly ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sok z Arbuza2004-09-02 11:34:04 | Agnieszka J. inne posty tego autora
Użytkownik "firma" <f...@w...pl> napisał w wiadomości news:6zLYc.161235$vG5.21507@news.chello.at... > Witam > > Dlaczego nie robi się w butelkach soku z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sliwki2004-09-03 07:52:40 | Agnieszka J. inne posty tego autora
Użytkownik "Ania Ladorucka" <a...@n...wp.pl> napisał w wiadomości news:ch2pch$nj7$1@nemesis.news.tpi.pl... > > Użytkownik "Paulinka" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sałatka z buraków i...2004-09-02 11:13:20 | Agnieszka J. inne posty tego autora
Użytkownik "Kyllyan" <m...@w...pl.invalid> napisał w wiadomości news:ch6du0$i0q$1@news.onet.pl... > W sklepie tego nie kupisz ;-) > > 1kg buraków ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobic sos czosnkowy ze SPHINXA2004-09-02 11:59:37 | Agnieszka J. inne posty tego autora
Użytkownik "arnika" <j...@w...plTOUSUNAC> napisał w wiadomości news:cgg6fe$cv1$1@news.onet.pl... > jak zrobic sos czosnkowy taki ja k w SPHINXie > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dobry przepis na ocet jabłkowy - ma ktoś?2004-09-23 12:29:41 | Agnieszka J. inne posty tego autora
<ciach> Prosze odpowiedzieć laikowi - bo nie wiem??? Do czego stosuje się ocet jabłkowy??? Przepraszam oburzonych pytaniem :) Pozdrawiam odpowiadających na pytanie :) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ruskie pierogi2004-09-24 11:59:29 | Agnieszka J. inne posty tego autora
Nie wiem jak robisz ciasto - byc może jest "za luźne". Ja robie tak: Pół kilo mąki poznańskiej i szczypta soli na stolnicę. Zalewam to pomału gorącą wodą (około ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ruskie pierogi2004-09-24 12:16:45 | Agnieszka J. inne posty tego autora
<ciach> > Dzięki, robię w sumie podobnie tylko: nie daję oleju, zalewam nie > zawsze gorącą wodą, zamiast poznańskiej daje wrocławską (a dziś mam > tyko tortową) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ruskie pierogi2004-09-24 12:18:26 | Agnieszka J. inne posty tego autora
<ciach> > Aaaaaaaa tak mi się jeszcze przypomniało: ja jak robię farsz to staram > się żeby był gęsty (nie ciapciasty - raz mi taki wyszedł, chyba > ziemniaki do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia