Szukana fraza: Autor: Iza <i...@w...pl>
Znaleziono: 21 wiadomości
2001-03-29 09:51:45 | Iza inne posty tego autora
Witam! W wielu zagranicznych przepisach pojawia sie jako miara objetosci "cup" (czyli filizanka). Czy ktos z grupowiczow moglby mi powiedziec, ile to jest w przeliczeniu na litry ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chcę być zawodowym kucharzem!!!2001-03-29 17:21:19 | Iza inne posty tego autora
> Moja siostra ma ogromne zamilowanie do gotowania. Wlasnie konczy > "gastronomik" i chce byc profesjonalnym kucharzem, tylko nie wie gdzie > moze uczyc sie dalej. Czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Spotkanie p.r.k. w Gdańsku2001-07-01 21:39:05 | Iza inne posty tego autora
Witam! Dawno sie nie odzywalam, ale pozostalam wierna czytelniczka :) Odnosnie spotkania w Gdansku mam mala propozycje: moze przedluzymy nasze spotkanko o dzien? Z noclegiem sadze, ze nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
a moze Sopot zamiast Gdanska?2001-07-02 15:34:08 | Iza inne posty tego autora
Witam grupowiczow! Troche sie zdziwilam, iz nikt nie odpowiedzial na mojego posta z ciekawa (tak mi sie wydawalo :( propozycja. Prosze o jedna chocby krotka odpowiedz, co sadzicie o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cup2001-03-29 13:57:43 | Iza inne posty tego autora
> > sprawdzilam > > 1 cup = 0.236 588 2 liters > :-) > iza (tez nie bylam pewna) > Dziekuje wszystkim za odpowiedzi - teraz chyba wyciagne srednia :-)) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kartacze2001-02-27 22:10:13 | Iza inne posty tego autora
> Kiedys, bardzo bardzo dawno temu tu zagladalam i widze tu teraz wiele nowych > "twarzy". Witam wiec wszystkich grupowiczow tych starszych stazem i calkiem > swiezych. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wszystko o szafranie...2001-03-01 20:05:33 | Iza inne posty tego autora
> > Wszystko o najdroższej przyprawie świata... > Dosc ryzykowane to stwierdzenie - oszafranie mozna powiedziec wiecej... Pozdrawiam, Iza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wszystko o szafranie...2001-03-01 23:24:05 | Iza inne posty tego autora
> Jestem tu po raz pierwszy, ale jest tu smacznie. A`propos szafranu w > kontekście ceny słyszałem, że kardamon malabarski też tani nie jest. Proszę > grupowiczów o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: plyta ceramiczna czy gazowa ???2001-03-17 10:11:34 | Iza inne posty tego autora
> Myślę, że zależy to od jakości płyty. Te naprawdę dobre (ale przy tym i drogie) nagrzewają się natychmiast. Za kilka miesiecy czeka mnie wybor kuchenki - bedzie napewno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Wegrzy i buraki2001-03-19 20:55:53 | Iza inne posty tego autora
Witam! Czy to prawda, ze Wegrzy nie lubia burakow? Wyczytalam dzis, by na oficjalnych przyjeciach, na ktore sa zapraszani goscie z Wegier, nie serwowac barszczykow, itp., bo to prawie jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia