Szukana fraza: Autor: KasJa <f...@i...pl>
Znaleziono: 3 wiadomości
2004-09-25 14:49:44 | KasJa inne posty tego autora
Dnia Fri, 24 Sep 2004 21:36:56 +0200, Laik napisał(a): > > jakkolwiek by nie bylo - kazdy dojdzie podczas zapiekania. nawet, jesli > producent zaleca wczesniejsze obgotowanie. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: lasagne2004-09-25 15:13:44 | KasJa inne posty tego autora
Dnia Sat, 25 Sep 2004 16:12:57 +0100, Krysia Thompson napisał(a): > > A co ma ilosc tluszczu do miekkosci makaronowej ? Ja myslalam, ze > raczej ilsoc plynu wchloneitego przez ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jogurty naturalne2004-10-15 18:29:35 | KasJa inne posty tego autora
Dnia Wed, 13 Oct 2004 00:13:56 +0200, waldek napisał(a): > > Nazwa jogurt "wywodzi się od słów tureckich "ya-urt", co oznacza kwaśne > mleko, a w Bułgarii - ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia