Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Chefu <b...@g...com>
Znaleziono: 6 wiadomości





Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?

2015-08-01 16:40:42 | Chefu inne posty tego autora

Pszemol: marynata to nie zupa panie :-) , zalewasz na poziom niecałe 1/4 wysokości mięsa, potrzebne to tylko tylko po to by dał aromatu i mięso nie opiekło się do suchości aż ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?

2015-08-01 17:05:00 | Chefu inne posty tego autora

Pszemol wrote: Przyjemność po mojej stronie drogi kolego Pszemol :-) > Chefu <b...@g...com> wrote: >> Pszemol: marynata to nie zupa panie :-) , zalewasz na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: żółty ser

2015-08-01 16:42:04 | Chefu inne posty tego autora

Chiron wrote: hohoho ktoś szaleje i to nieźle :-) -- prawdziwejedzenie.blogspot.com > Dobrze mi idzie produkcja twarogu i masła. Dzięki za rady:-). Mam pytanie: > czy w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Glon morski smakuje jak boczek :-)

2015-08-01 16:47:07 | Chefu inne posty tego autora

No nie całkiem smakuje jak boczek :-) wszystko co słonawe to jak boczek. Tak ma włąściwości odżywcze, dzięki temu taką furorę robi jako superfood, aczkolwiek pomija się inne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?

2015-07-29 17:01:20 | Chefu inne posty tego autora

Zastosuj metodę niska temperatura (100C), długie pieczenie. Wieprzowinę obsmaruj ziołami np: tymianek, czosnek, cayenne. Marynata: oliwa, sos sojowy, chlapnij octu, mozesz dodac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszone o?miornice

2015-08-05 17:15:09 | Chefu inne posty tego autora

Gil wrote: Mozesz pokroic na male krazki, obtoczyc w mace, mleku i pozniej do w ciescie: woda sodowa/piwo/maka/chlust octu/sol&pieprz ma to miec konsystecje takiej gestej mazi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]