Szukana fraza: Autor: "Przemek" <W...@p...onet.pl>
Znaleziono: 6 wiadomości
2004-05-16 17:41:05 | Przemek inne posty tego autora
> straszną ochotę na jakieś obiadowe danie z duuużą ilością czosnku Mój niezawodny przepis z rodzaju kuchni studencko-partyzanckiej to zapiekanka z ziemniaków z dużą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryba :/2004-05-17 15:03:53 | Przemek inne posty tego autora
> Przepraszam bardzo, czy Ty panierujesz i smażysz zamrożoną rybę czy też źle > Cię zrozumiałam? Ja też smażę zamrożoną rybę (lezy tylko chwilke, zeby panierka mogla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
przepis na Rostbef2004-05-19 10:59:45 | Przemek inne posty tego autora
Jadłem niegdyś rostbef, a że jestem kucharzem amatorem postanowiłem sobie takowy zrobić. I tu moje pytanie, jak to zrobić? Zamierzam przygotować go sobie z jakimś sosem. Czy mam go ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepis na Rostbef2004-05-19 14:56:15 | Przemek inne posty tego autora
> Rostbef, jak sama nazwa wskazuje (ang. roast beef), jest pieczony. W > piekarniku. Li i jedynie. :-) Dzięki, zrobiłem w piekarniku i do tego sos musztardowy. Pycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
przepis na tuszki z flądry2004-06-01 19:29:03 | Przemek inne posty tego autora
Co można zrobić z tuszek flądry, oprócz smażenia w mące? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
[jak?] żołądki w sosie musztardowo-koperkowym2004-06-04 13:08:58 | Przemek inne posty tego autora
Jak wygląda w pełni przepis na powyższe danie? Ewentualnie co można dorzucić do żołądków drobiowych uduszonych z cebulką? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia