Szukana fraza: Autor: "anton" <p...@o...pl>
Znaleziono: 17 wiadomości
2003-10-10 08:09:57 | anton inne posty tego autora
Proces duszenia calosci zajal mi wlasnie okolo 20 minut -- ````````````````````````````````````````````` ``````` ```````````````````````` ``````````````````````````````` I'm desperately ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co podać gościom - mecz+ wieczór2003-10-10 13:15:44 | anton inne posty tego autora
A Dyer legl na laurach i nie gra jak kilka lat temu. Ale za to macie piekny stadion... -- ````````````````````````````````````````````` ``````` ```````````````````````` ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zapiekankę?2003-10-07 11:18:30 | anton inne posty tego autora
Pamiętam tylko delikatną nutkę fetoru dworcowego. Wydawało mi sie ,że mimo użycia metafory ,poznasz to miejsce . No nic. Następną razą poproszę o przepis na BIG MAC`a bo przepis ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: marynowanie podgrzybkow??2003-10-08 08:59:31 | anton inne posty tego autora
Jestem załamany pytaniem Agnieszki. Postanowiłem odpowiedzieć w sposób równie idiotyczny Użytkownik "Beata Mateuszczyk" <b...@p...onet.pl> napisał w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
o zgrozo!!!2003-09-26 13:07:34 | anton inne posty tego autora
*kiedyś jadłem (w jakiejś budce za domami centrum w Warszawie) *jak zamawiam w barach kebab *sos czosnkowy taki co podaje sie do pizzy To tylko kilka cytatów z ostatnich postów. O ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
jak zapiekankę?2003-10-06 09:43:25 | anton inne posty tego autora
pytanie jak w tytule. jadłam ostatnio taką na Dworcu Wschodnim ( budka od Berka Josolewicza) . co dodać by smakowała tak jak tamta. z góry dziękuje za przepisy. hej [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co podać gościom - mecz+ wieczór2003-10-10 11:49:09 | anton inne posty tego autora
Protestuje. Przeciez to nie sa zwierzeta. Trzeba zrobic cos niezbyt wyszukanego ale bez przesady. Proponuje placek ziemniaczany z sosem z miesa mielonego z papryka ( przez niektórych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
podwale 252003-12-15 10:29:27 | anton inne posty tego autora
Czy ktoś z szanownych grupowiczów miał przyjemność bawić w lokalu K.P PODWALE 25 w Warszawie? jeśli tak to proszę o godne polecenia dania. Jako KO-wiec we firmie mam za zadanie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zaprawa do karkówki - pytanko2003-10-01 06:49:49 | anton inne posty tego autora
Oliwa z oliwek, czerwone wino, miód, przyprawy, czosnek. Mięso w bejcy przez noc w lodówce przejdzie niemożliwie... Użytkownik "ananke" <a...@w...pl> napisał w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chinszczyzna2003-10-01 06:53:35 | anton inne posty tego autora
Ja mam w dupie gotowe sosy. Równie dobrze można przygotować coś szybkiego w domku. Pierś w plastry, podsmażyć. Dodać paprykę pokrojoną i smażyć całość przez chwilę. Dodać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia