Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "A. Blikle Sp. z o.o." <b...@m...com.pl>
Znaleziono: 17 wiadomości





Re: listki zelatyny

2000-06-07 07:47:16 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

Witam, > Oj, cos u Bliklego maja klopoty z liczeniem :)))) > Opoakowanie ma 12 listkow a to daje 20 g (nie dkg) > 2 dkg ma cala paczuszka > jeden listek ma ok. 1,7g ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: test

2000-05-17 12:35:57 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

test Użytkownik Dariusz Jaśkiewicz <j...@p...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:c...@j...poczta... > test, test,... > > [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tort smietanowy

2000-05-17 12:40:16 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

Witam, > Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam do grupowiczow ogromniasta prosbe. > Jezeli ktos zna przpis na w/w tort, to bylabym wdzieczna za ujawnienie. Tort > smietanowy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gofry karmelkowe

2000-05-17 12:44:26 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

Witam, > Czy nikt z grupowiczow nie zna przepisu na to cudo. Zlitujcie sie i pomozcie > mi prosze . Pojdzcie na dworzec glowny PKP w Warszawie i sprobujcie sami a > bedziecie w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: laska wanilii

2000-05-17 12:50:20 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

Witam, > Laske wanili przeciac wzdluz "z zawiasem", nozem wyskrobac czarna mase ze > srodka (maciupkie czarne kuleczki-nasionka tej orchidei), calosc dodac do > mleka i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Biszkopt

2000-05-22 07:27:01 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

Witam, > Wydaje sie, ze dobrze to robisz. Na wszelki wypadek przypominam, ze > jajka na piane nie powinny byc wprost z lodowki A to dlaczego? Gdyby na egzaminie na czeladnika ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Biszkopt

2000-05-22 07:38:38 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

Witam, > > Falszywy biszkopt? Kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Dla mnie czy damy proszek czy nie to zawsze bedzie biszkopt. Wielu moich znajomych cukiernikow z Poznania, Krakowa i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Biszkopt

2000-05-25 09:09:18 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

Witam, > Nie bedzie. Ciasto biszkoptowe, to zdefinicji takie ciasto, ktore > wyrasta dzieki rozszerzaniu sie pod wplywem ciepla powietrza zawartego w > pinie z jajek, a nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Biszkopt

2000-05-25 09:10:43 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

Witam, > Ciekawe, nigdzie nie znalazlem zadnych sugestii co do temperatury > ubijanych bialek, poza jednym Herve Thisem, ktory sugeruje raczej, ze > lepiej ubijaja sie cieple ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: listki zelatyny

2000-05-25 14:31:35 | A. Blikle Sp. z o.o. inne posty tego autora

Witam, > Ktos niedawno pytal o listki zelatyny. > Spotkalem sie z okresleniem, ze: > 15g = 9 listkow Nie zupelnie 1 listek to 2 dkg. Robert Glowka [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2