Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Radek W <r...@c...pl>
Znaleziono: 16 wiadomości





Re: zrazy

2004-01-22 12:48:10 | Radek W inne posty tego autora

Medea wrote: > Uzytkownik "Radek W" <r...@c...pl> napisal w wiadomosci > news:bunnor$d7l$1@SunSITE.icm.edu.pl... > >>Monika Zarczuk wrote: > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zapiekanka

2003-12-15 05:42:13 | Radek W inne posty tego autora

Ola wrote: > proszę, może ktoś ma fajny przepis na jakąś zapiekankę z rybką? > > moze tak Lin zapiekany z zoltym serem...(wykapany w smietanie) :-) Radek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

pytanie o mrozone grzyby

2004-01-11 12:06:31 | Radek W inne posty tego autora

Witam grupowiczow Dostalem mrozone grzybki,"wyrzucilem je do miseczki" i czekam az sie rozmroza..chcialbym je podsmazyc,tylko sa strasznie mokre i nie wiem czy to ma sens..ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku

2004-01-14 21:31:08 | Radek W inne posty tego autora

Jako poczatkujacy kucharz postanowilem stworzyc moja wlasna fasolke po bretonsku..Wlasnie mocze fasole(Jas).Problem polega na tym..czytam juz od 2 godzin i wszedzie podaja by dodac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku

2004-01-14 21:53:13 | Radek W inne posty tego autora

Anka Lazowska wrote: > > > Oczywiscie. Osobiscie wole np. pomidory bez skorek w kawalkach od przecieru, > bo dla mnie ma zbyt wyrazisty smak. Mozesz np. zamiast jednej puszki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku

2004-01-16 17:43:24 | Radek W inne posty tego autora

Jako ,ze zaczalem ta dyskusje...napisze co wyszlo z calej tej lektury :-) Do gotujacej(po nocnym moczeniu) fasoli dodalem kostke wołowa..nastepnie przecier pudliszki,wczesniej zeszklana ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

tacka wszystkiego

2004-01-18 17:48:37 | Radek W inne posty tego autora

Witam Moze cos zaproponujecie..chodzi mi o tzw..deske "czegos.." Powiedzmy przychodza goscie posiedziec,albo nikt nie przychodzi ale caly dzien moge z tego korzystac..Chodzi mi o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na kurczaka z KFC

2004-01-20 12:04:33 | Radek W inne posty tego autora

> Adres, imię i nazwisko kucharza poproszę. > ;-))) Jesli jestes w takiej potrzebie to prosze ,oto adres : 1441 Gardiner Lane Louisville KY 40213 :-))) pozdr. Radek p.s. nazwiska ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: od?a??ca panierka

2004-01-20 14:03:23 | Radek W inne posty tego autora

Moja babcia 40 lat byla kucharka,zawsze w domu smazy na smalcu..smalec podgrzewa sie do 200 stopni a olej do znacznie wiekszej temp.Roznice widac ,ze potrawy na oleju sa bardziej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zrazy

2004-01-22 05:40:45 | Radek W inne posty tego autora

Monika Zarczuk wrote: > Witajcie. > Jesli sobie dobrze przypominam nikt nie podawal tu przepisu na zrazy, a > wlasnie naszla mnie straszna ochota na zrazy z kasza jeczmienna i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2