Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Garyf <g...@T...onet.pl>
Znaleziono: 7 wiadomości





Re: sałatka do karkówki z grilla

2004-04-23 19:59:31 | Garyf inne posty tego autora

Użytkownik ojolka napisał: > koleżanka robi grilla a ja mam przynieść jakąs dobra sałatkę do > kiełbaski i karkówki może ktoś coś poleci sprawdzonego?? polecam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: slodkie ziemniaki?

2004-04-24 14:06:57 | Garyf inne posty tego autora

Użytkownik MmM napisał: > Czy wie ktos jak nazywaja sie dosc slodkie ziemniaki, ktore sa bardzo > popularne w krajach dalekiego wschodu?... Czy widzial ktos jakies miejsce > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: OT - tępienie się noży

2004-07-02 21:52:01 | Garyf inne posty tego autora

Dnia 2004-07-02 23:23, Natalia napisał/a : > Nie wiedziałam, na którą grupę to wysłać, ale chyba tutaj najwięcej > fachowców od noży :-) > > Pytanie jest takie: mój ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: OT - tępienie się noży

2004-07-05 10:56:51 | Garyf inne posty tego autora

Dnia 2004-07-05 09:31, flower napisał/a : > A rozszerzalność nie ma tu nic do rzeczy? nie ma. wspolczynnik rozszerzalnosci liniowej stali wynosi 0,000012 [1/st C]. policzylem: jesli ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sałatka z buraków i...

2004-09-02 11:34:49 | Garyf inne posty tego autora

Dnia 2004-09-02 08:17, Kyllyan napisał/a : > W sklepie tego nie kupisz ;-) > > 1kg buraków > 1kg papryki > 1 duża cebula > > zalewa > > 1 szkl wody > 1 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sałatka z buraków i...

2004-09-02 12:47:53 | Garyf inne posty tego autora

Dnia 2004-09-02 14:04, Adam3k napisał/a : > ile tego kwasku zamiast octu? tak wlasciwie zawsze robie to na oko i probuje jeszcze w czasie gotowania. u mnie w rodzinie zawsze byl ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sałatka z buraków i... (P)

2004-09-03 22:48:36 | Garyf inne posty tego autora

Dnia 2004-09-03 22:49, Zbigniew Pieciul napisał/a : > Buraki zrobily sie modne w swiecie (restauracje, pisma kulinarne) w > wersji PIECZONEJ. owszem znam ten "patent" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]