Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: co to jest i czym to ewentualnie zastapic?

2004-01-07 22:10:49 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

In article <1...@y...com>, siostra Ani <n...@y...com> wrote: > Le mercredi 7 janvier 2004 ą 22:48:28, Krysia Thompson a écrit : > > > a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co to jest i czym to ewentualnie zastapic?

2004-01-07 22:26:31 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

In article <bti091$bde$1@inews.gazeta.pl>, Hanna Burdon <h...@n...com> wrote: > > Dobra kwaśna śmietana nie warzy się w gorącyh potrawach. Warzy się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ustrzelony Uoś/Re: Marynowanie/maceracja/bajcowanie (was: Re: szynka pieczona)

2004-01-07 22:35:10 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

In article <bti08l$g83$1@atlantis.news.tpi.pl>, akolada <a...@o...pl> wrote: > Nie wolno wsadzać mięsa w przyprawy, A to dlaczego? > a przepis na nieprzyprawione ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Vol-au-vent - jak to sie je ?

2004-01-07 22:36:45 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

> > To kup koniecznie pożądną, dużą, półkulistą, niebieloną miskę miedzianą > do bicia białek. Bez tego ani rusz. Dla czepiaczy -- sam widzę ten błąd ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Vol-au-vent - jak to sie je ?

2004-01-07 22:47:39 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

In article <4...@4...co m>, Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > >To kup koniecznie pożądną, dużą, półkulistą, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ustrzelony Uoś/Re: Marynowanie/maceracja/bajcowanie

2004-01-07 23:19:15 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

In article <bti29n$oh0$1@atlantis.news.tpi.pl>, akolada <a...@o...pl> wrote: > > > Nie wolno wsadzać mięsa w przyprawy, > > > > A to dlaczego? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: akolada do Łosia/Re: co to jest i czym to ewentualnie zastapic?

2004-01-07 23:23:10 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

In article <bti3bp$g4o$1@nemesis.news.tpi.pl>, akolada <a...@o...pl> wrote: > Zbieranie kwaśnej śmietany ze zsiadłego mleka, to oczywiście ma w sobie coś. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Trufle czekoladowe

2004-01-08 05:56:47 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

In article <3...@o...com>, Magdalena Bassett <m...@o...com> wrote: > Tak, taki cudowny proszek dla tych co chca byc pewni, ze ubita smietana > zbyt ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chałwa, moja miłości...

2004-01-08 08:10:05 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

In article <btj052$ir9$1@atlantis.news.tpi.pl>, Basia <b...@o...pl> wrote: > > obawiam sie, ze nie mozna tego opanowac, bo to specjalistycznyu proces > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-08 08:12:04 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

In article <btiu1e$nl8$1@nemesis.news.tpi.pl>, Basia <b...@o...pl> wrote: > > > > Coś musiałaś źle zrobić -- przegrzać? Wprawdzie jasne jst, że > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 70 ... 110 ... 115 . [ 116 ] . 117 ... 130 ... 170 ... 200