Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl>
Znaleziono: 348 wiadomości





Re: Ruszt, grill itd....

2000-01-31 13:17:21 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> I co - pewnie jak na czas przygotowania to wyszły mu gumofilce ?:))) > Nie wiem jak smakowalo, ale splycil to strasznie. Oprocz 3 miesek (chyba nawet nie marynowanych, w tym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dziczyzna?

2000-01-31 13:42:18 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> BTW już kiedyś pytałem ale bez echa - czy pracujesz w jakiejś konkretnej > restauracji ??? Napisałeś chyba kiedyś, że jesteś kucharzem ??? > Owszem, jeszcze do niedawna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Pytanie o slowka

2000-01-31 13:50:37 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

Mam pytanie do przyjaciol zza oceanu : - co to sa shortbread cookies - czy vanilla extract to cos jak cukier waniliowy znalazlem w Bon Appetit ciekawy sernik i zamierzam wyprobowac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie o slowka

2000-01-31 14:56:31 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> > znalazlem w Bon Appetit ciekawy sernik i zamierzam wyprobowac > Przepis, przepis! :-) > > Anetek Alez z przyjemnoscia :)) PISTACHIO BRITTLE CHEESECAKE Crust - 5 1/2 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Pizza troche inaczej

2000-01-31 15:05:07 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

Wczoraj robilem - IMHO bardzo smaczne. przepis jest z jakiejs "smatlawej" gazetki, ale czasami i tam zdarzaja sie niezle rzeczy. A wiec : 1/2 glowki kapusty wloskiej posiekanej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie o slowka/Przepis na kruche ciasto

2000-01-31 18:53:44 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Vanilla extract to wyciag z lasek wanilii bazowany na alkoholu lub > glicerynie roslinnej. Dobry ekstract jest robiony z prawdziwej wanilii, > tanie ekstracty sa robione z innej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kacze jajka zakonserwowane po chinsku (na czarno lub czerwono!)

2000-02-01 11:14:15 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Ryzykował? Czym? Otruć się można? Podobno to chinskie "delikatesy"... > (przynajmniej na takiej półce w sklepie te jajka leżały) > Bo to sa chinskie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ruszt, grill itd....

2000-02-01 11:16:50 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> A propos. Wczoraj na kanale Travel w programie Flavours of France > pokazano samego Paula Bocuse jak przyrzadza swojego slynnego Loup en > Croute. To dopiero byla przyjemnosc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rury makaronowe

2000-02-01 11:20:16 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie). > Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki. > Upieprzylem sie przy tym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak przechowywac przepisy w komputerze

2000-02-01 11:26:31 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Super, moge sie do Ciebie wprowadzic na jakis miesiac? :) Niestety nie znam > niemieckiego, ale na pewno wsrod tylu win cos mozna odnalezc. Zeby jeszcze > mozna bylo od razu to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 17 . [ 18 ] . 19 ... 30 ... 35