Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Anet" <a...@a...pl>
Znaleziono: 307 wiadomości





Re: Ile czasu gotować jajko na miękko?

2006-02-20 11:32:57 | Anet inne posty tego autora

> A jaka temp. wyjściowa jajek i ile sztuk oraz jak dużo wody i o jakiej > temp. oraz z czego wykonany garnek i jeszcze kolor skorupek poproszę. > Acha i jaki płomień oraz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile czasu gotować jajko na miękko?

2006-02-20 18:48:19 | Anet inne posty tego autora

> No a skoro to prąd to i napięcie i moc ważne są oczywiście. > pozdr. Jerzy Jak to dobrze, że mam dzisiaj piwko. Dzięki czemu jaja, prąd i napięcie zeszło na drugi plan. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: konfitura z dzikiej róży

2006-02-23 10:59:46 | Anet inne posty tego autora

> > > Tyle cukru ile waza platki rozy umiescic w makutrze i urzec razem na > gladka mase. Umiescic w sloju, zakrecic szczelnie. > > > MB A mikserem można? Anet ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [tluscioch] Twoje NAJ Paczki - tutaj typuj

2006-02-23 12:32:15 | Anet inne posty tego autora

>> > Jakie są najlepsze pączki, tego nie wiem - lubię pączki z Tesco, bo mają > fajnie chrupiący lukier a nie taką błotnistą ciapaję. Natomiast powiem Wam > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: konfitura z dzikiej róży

2006-02-23 12:48:09 | Anet inne posty tego autora

> > Lenistwo przez Ciebie przemawia :P > Tak na marginesie: łatwiej chyba o tej porze roku kupić konfiturę z > płatków róży w sklepie niż same płatki... > Ania E ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierogi - zamrażanie

2006-02-23 15:24:13 | Anet inne posty tego autora

Ja zawsze mroziłam ugotowane. Po kolejnej dyskusji postanowiłam zaeksperymentować z surowymi. Też robię duże ilości i gotowanie i mrożenie zajmuje sporo czasu. Postanowiłam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Torebki do gotowania miesa

2006-02-28 12:16:06 | Anet inne posty tego autora

> Wcale, a wcale... > ;*-)) > Baaa, zrozumiałam, że najpierw wkładamy sprężynę, a potem dokładamy > mięcho;p > Bo przedtem, to ... hmmm... widziałam to w odwrotnej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

sos z anchois

2006-02-28 12:28:41 | Anet inne posty tego autora

Na obiad chciałam zrobić polędwiczki z jakimś sosem. Gdzieś cos mi się kiedyś obiło o uszy, że można zrobić sos z anchois. Tylko niestety brak wiedzy jak. Może ktoś zna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Szybki i latwy sernik na zimno [P]

2006-03-02 14:52:06 | Anet inne posty tego autora

> > i nie ma tu dodatku żelatyny czy innego zagęstnika? > > pozdrawiam > Basia > Oglądałam ten program to chyba była "sobota w kuchni" czy jakoś tak. Tez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mro?onki

2006-03-02 18:09:06 | Anet inne posty tego autora

> > Namiastkę tych letnich stanowią gałązkowe na wagę złota... no, jakis tam > smak mają... > Pozdrawiam, Agata i powąchać nawet można Anet [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 . [ 21 ] . 22 ... 30 ... 31