Szukana fraza: Autor: "B.Z." <b...@c...com.pl>
Znaleziono: 131 wiadomości
2000-03-02 10:27:41 | B.Z. inne posty tego autora
Hallo , mili, czy nikt nie zauwazyl tlustego czwartku?? A gdzie te setki przepisow na pączki?? Ja osobiscie preferuje paczki ciezkie, sowite i jak pieke, to korzystam z przepisu, ktory ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to jest v8 ?2000-03-09 06:19:43 | B.Z. inne posty tego autora
Evajp wrote: > > Jest to bardzo niskokaloryczny sok warzywny. Pije go codziennie wiec moge > powiedziec, ze sa odmiany: zwyczajny, pikantny, i chyba low sodium. > Na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: miĂłd ( dosyÄ? dĹ,ugie)2000-04-05 12:10:59 | B.Z. inne posty tego autora
Podeslij to jeszcze raz bez tych krzakow, prosze, ja tez Barbara Uwielbiam miod Danka wrote: > > ISIA <i...@m...com.pl> schreef in berichtnieuws > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co do jedzenia z Czech?2001-01-12 12:54:59 | B.Z. inne posty tego autora
Ja od zawsze przywoze z czech(oslowacji) czekolade Studencka. Jest pyszna, takze na tle obecnej mnogosci tego typu wyrobow. Tabliczki duze, ciemnoniebieskie opakowanie 200g z bakaliami i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dobra zielona herbata2001-03-08 12:37:25 | B.Z. inne posty tego autora
Ja uzywam Senche i jestem bardzo zadowolona Pozdrawiam barbara Frufel wrote: > Hej! > > Czy może mi ktos polecic DOBREJ JAKOSCI zielona herbate? Tzn. taka, zeby > byla z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sernik wykwintny na specjalne okazje:)2001-04-10 10:29:23 | B.Z. inne posty tego autora
Dziecinko!!! Jak wykwintny i na specjalne okazje to proponuje jako 1-sza pozycje: 1 kostka swiezutkiego masla !!! a nie ten ersatz wymyslony przez chemikow niemieckich podczas I-ej wojny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak przytyc?2001-04-10 10:36:40 | B.Z. inne posty tego autora
Zycze Wesolych Swiat i proponuje, aby odpoczywajac po jedzeniu Kolega wzial do rak Slownik jezyka polskiego i gwarantuje pelne zaskoczenie po naocznym stwierdzeniu, ze w jezyku polskim jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryz na sypko?2001-05-23 10:01:51 | B.Z. inne posty tego autora
ja robie wg. kuchni chinskiej - 2 czesci ryzu - 3 czesci wody - przyprawy etc. sol, cyrry, masala... Zagotowac w garnku z grubym dnem, zmniejszyc gaz i tak 10 min. Potem wylaczyc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
co ze szczawiu??2001-05-24 07:27:42 | B.Z. inne posty tego autora
Witam!! Czy ktos ma jakies oryginalne przepisy na szczaw?? Duzo mi go rosnie, bardzo lubie szczawiowke z jajeczkiem ale ile mozna?? Pozdrawiam Barbara -- Serwer dedykowany w godzinę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
szczaw - inaczej!! super2001-05-29 08:20:26 | B.Z. inne posty tego autora
pare dni temu pytalam o przepis na szczaw inaczej i dostalam mila rade o wekowaniu tylko. Poszukalam wiec po sieci i znalazlam na berkeley ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia