Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Konrad Brywczyński <k...@b...tk>
Znaleziono: 428 wiadomości





Re: a'la karbonara P (b.dlugie)

2003-01-11 14:55:37 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

monopik wrote: > piekne..... a co do makaronu z bialym serem wiode spor z pewnym > czlowiekim, ktory uwaza ze to danie nie powinno wychodzic z > zakladowych stolowek, W żadnej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: brukselka

2003-01-12 20:34:30 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Kami wrote: > U mnie brukselkę zawsze jadało się do obiedu saute, czyli tylko > ugotowaną w osolonej wodzie. A dziś Mama ugotowała ją w płynie: woda > pół na pół z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: brukselka

2003-01-12 23:12:29 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Kami wrote: > Ojej, ale to tak oczywiste, że nawet tego nie pisałam :-D Saute, czyli > bez cebulki, czosnku, octu balsamico, i innych 'wynalazków'. A to ja przepraszam. ;) > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakie masło do kremów

2003-01-13 00:54:20 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Paweł G. wrote: > ( czy lepsze s? z dodatkiem olejów ro?linnych czy nie ) Masło nie ma dodatków ro?linnych. -- Konrad J. Brywczyński ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: brukselka

2003-01-13 01:16:47 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > On Sun, 12 Jan 2003 21:59:01 +0100, Kami <K...@j...net> wrote: > no popatrz, a dla mnie oczywiste jest w ogole bez niczego, zadnej > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: brukselka

2003-01-13 08:45:15 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: >> A kalafior? Te? polecam. > wole z sosem serowym Chodziło o gotowanie w wodzie z mlekiem. ;) -- Konrad J. Brywczyński ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Soda a proszek do pieczenia

2003-01-19 14:37:16 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > to ja juz w ogole nic nie rozumiem.. A czego konkretnie? Że jak dwa proszki zawierają: 1. 100% substancji A 2. x % substancji A, y% substancji B i z% ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Strogonof

2003-03-03 10:15:09 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

W news:b3v7kc$me2$1@nemesis.news.tpi.pl, Marian <m...@o...pl> napisał(a): > przekłada się do rondelka, dodaje koncentrat pomidorowy, Pomidory??? -- Konrad J. Brywczyński ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomozecie z tesciowa? ;-)

2003-03-03 10:20:36 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

W news:b3v5n9$hug$1@sunflower.man.poznan.pl, wojTrek <w...@w...poznan.pl> napisał(a): > Taa... > Wiec chodzi o to, ze tesciowa gotuje bez "uczucia". Jak smazy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: R.Makłowicz 26.01.2003

2003-01-26 14:37:01 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

mamqa wrote: > Znam tez podobna wersje tylko ze klopsa trzeba rozwalkowac ulozyc na > jego dlugosci jajka ugotowane na twardo (z tej ilosci miesa to > powinno byc okolo 5 jajek) i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 17 . [ 18 ] . 19 ... 30 ... 40 ... 43