Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Konrad Brywczyński <k...@b...tk>
Znaleziono: 428 wiadomości





Re: kajmak

2004-04-07 18:15:32 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

In news:2d08.00000be9.40744241@newsgate.onet.pl, Zora <z...@g...pl> typed: > > Powaga? I to ten tego nie rozerwie? Serio serio? Bo tak jakoś mam > stracha, choć ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ukrainska wodka

2004-04-09 05:36:08 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Dariusz K. Ladziak <l...@w...pdi.net> w news:4075dd70.13185009@news.tpi.pl napisał(a): > >> Jak już napisano - ukraińskie spirytualia generalnie są lepsze od >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ukrainska wodka

2004-04-09 12:36:15 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

likaon w news:c53jhi$jlv$1@atlantis.news.tpi.pl napisał(a): > > Wino wytrawne czerwone markowe podaje się w oryginalnych butelkach, > nalewając je po przewietrzeniu z powrotem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ukrainska wodka

2004-04-09 17:08:18 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

In news:c56kqd$812$1@inews.gazeta.pl, Katalizator <d...@p...pl> typed: > >> Akurat ryby je się nożem. Tzn. widelcem i nożem do ryb. Z braku laku >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: podpuszczka sery

2004-04-21 11:09:25 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Gusiek <a...@p...onet.pl> w news:c65jnh$9qc$1@nemesis.news.tpi.pl napisał(a): > > PS. A wiesz, jak się robi sery twarde? Tak, swego czasu się tym interesowałem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: podpuszczka sery

2004-04-22 05:12:25 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Gusiek <a...@p...onet.pl> w news:c65tuo$hna$1@nemesis.news.tpi.pl napisał(a): > > Życzę zatem wielu wolnych chwil tej wiosny :-p Dzięki za życzenia, choć mają małe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: najlepsze pieczywo w Warszawie

2004-04-22 20:55:04 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

bcs wrote: > Ja osobiscie kupuje pieczywo w piekarni szwajcarskiej w King Cross na > Grochowskiej. Jeśli to dla Ciebie dobre, to niewiele można pomóc... > Gdzie jeszcze mozna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: najlepsze pieczywo w Warszawie

2004-04-23 05:40:45 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

wiku <s...@a...waw.pl> w news:c69j10$2l5j$1@mamut.aster.pl napisał(a): > >> Świetny termin. Akurat w pracy jestem. :P > coz mam ci poradzic ? rzuc prace :) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co przywiezc z Belgii

2004-05-03 07:45:26 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Artur Nowacki wrote: > Moja kobieta w tym tygodniu wyjezdza sluzbowo na 2 dni do Belgii - co > warto z tamtad przywiezc i jaki jest to rzad cen ??? Lokalne piwa! -- Konrad J ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Potrawka.

2004-05-15 07:12:11 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Nixe w news:c82ior$2u34$1@news.mm.pl napisał(a): > > Przecież każda ocena czegokolwiek jest własna, osobista. Owszem - > istnieją jakieś tam kanony piękna, mody, smaku itp ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 30 ... 39 . [ 40 ] . 41 ... 43