Szukana fraza: Autor: czeremcha <1...@g...com>
Znaleziono: 762 wiadomości
2012-11-12 15:26:38 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu poniedziałek, 12 listopada 2012 14:21:00 UTC+1 użytkownik gosmo napisał: > Jakie pitolenie o ilości mięsa? U mnie mięso się rozdrabnia i wali do > zupy, aby miała ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kup kostkę!2012-11-13 09:59:27 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu poniedziałek, 12 listopada 2012 20:21:38 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > A jakich? Chociażby wspomnianej niżej dyniowej. Poza tym - wzbogaciłam sobie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kup kostkę!2012-11-13 10:07:14 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu wtorek, 13 listopada 2012 09:53:30 UTC+1 użytkownik gosmo napisał: > I dlatego wystarcza Wam "dyniowa" > z grzankami a my musimy wpierdzielić jeszcze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kup kostkę!2012-11-13 14:42:43 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:55:41 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Ziemniaczana bez przysmaďż˝onego boczusia? - eeee :-) Może i tobie przydałby się taki wyjazd? :-P ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kup kostkę!2012-11-13 14:44:37 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:54:23 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Jakbym MŚK słyszała. Kiedy na obiad są naleśniki, po ich zjedzeniu pyta "To > co będzie na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kup kostkę!2012-11-13 15:10:43 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu wtorek, 13 listopada 2012 15:47:24 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > A co z tym terrorem? - przytoczone pytanko jest bardzo seksownie > wypowiedziane 333-) Hmm... To ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Polędwica wołowa2012-11-23 10:53:16 | czeremcha inne posty tego autora
Zależy, na ile osób. Bo to samo jedzone przez tydzień... Ja na pewno nie odpuściłabym sobie usmażenia grubych steków... :-) Część odłożyłabym na zrazy duszone razem z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zapytanie o postęp cywilizacyjny2012-12-06 15:02:26 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu środa, 5 grudnia 2012 23:22:17 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Dnia Tue, 4 Dec 2012 01:27:51 -0800 (PST), Zbyszek Zarzycki napisaďż˝(a): > > Prawie kaďż˝dy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kurczak odchodzący od kości2012-12-10 09:15:07 | czeremcha inne posty tego autora
Mięso dobrze upieczone odchodzi od kości, mięso niedopieczone albo "przepieczone" - nie. 1,5 h to dla udek stanowczo za długo. Nie piecz w rękawie, dopóki się nie odważysz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kurczak odchodzący od kości2012-12-10 14:44:47 | czeremcha inne posty tego autora
Wysusza się, nawet pieczone w rękawie. A wysychając - przywiera. Ania [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia