Szukana fraza: Autor: czeremcha <1...@g...com>
Znaleziono: 762 wiadomości
2012-09-28 11:38:30 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu piątek, 28 września 2012 08:14:39 UTC+2 użytkownik Jacek napisał: > A co do danych z internetu, to mam wrażenie, że staje się on coraz > większym śmietnikiem. Jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Wysyp grzybów w ogrodzie2012-10-14 10:42:53 | czeremcha inne posty tego autora
Weź 4 lit. w troki i idź z nimi do Sanepidu, a nie pokazuj fotki. O ile chcesz pożyć. Bo jak tylko głowę pozawracać - to co innego... Ania [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Wysyp grzybów w ogrodzie2012-10-16 18:55:03 | czeremcha inne posty tego autora
I super! Teraz możesz je jeść! :-) Ania [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: lavender2012-12-09 16:06:36 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu niedziela, 9 grudnia 2012 16:33:32 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Dnia Sun, 09 Dec 2012 15:30:49 +0100, Tadeusz Smal napisaďż˝(a): > > pozostawienie na balkonie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: lavender2012-12-10 09:25:53 | czeremcha inne posty tego autora
Ale wciąż zaleca się okrywanie co wrażliwszych roślin - nie tylko drzew. I to na początku zimy. Bo z tego, co pamiętam, drzew przed zimą się nie bieliło... Po co tyle zachodu z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: lavender2012-12-10 16:32:42 | czeremcha inne posty tego autora
Z linku, który wkleiłam: "Ocieplenia wymagają całe pędy, np. hortensji ogrodowej i różaneczników, by dobrze przezimowały pąki kwiatowe, lub tylko ich dolna część, z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: sos chili2013-01-03 15:32:25 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu piątek, 17 grudnia 1999 09:00:00 UTC+1 użytkownik Slavek napisał: > W kuchni chinskiej nie uswiadczysz kartofelkow (bo niby zkad). A tu się ciężko mylisz. Polecam ostatnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos chili2013-01-04 20:58:54 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu czwartek, 3 stycznia 2013 21:58:44 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Niewątpliwie Slavek ma na myśli przynajmniej 16-wieczną kuchnię chińską, > nie tę dzisiejszą. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Do "paprykarzy" :-)2013-01-04 21:02:05 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu piątek, 4 stycznia 2013 11:20:17 UTC+1 użytkownik zbigi napisał: > Czyli słony i w konsystencji przypominający fetę. W konsystencji też jej nie przypomina ;-) Ania [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: sos chili2013-01-06 12:59:16 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu niedziela, 6 stycznia 2013 09:02:18 UTC+1 użytkownik Marsjasz napisał: > w tych popularnych wietnamskich tak... Nie wiem, jak w wietnamskich, ale miałam okazję jadać /fakt, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia