Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: czeremcha <1...@g...com>
Znaleziono: 762 wiadomości





Re: Bioparox - ostatni dobry lek.

2013-03-23 11:29:45 | czeremcha inne posty tego autora

http://www.ilekarze.pl/leki/B/bioparox/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Fusafungina Ania [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Re: Foie gras.

2013-03-28 09:52:52 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu środa, 27 marca 2013 20:20:18 UTC+1 użytkownik Stefan napisał: > Raz w życiu jadłem foie gras z białymi truflami, ale widocznie miałem > niezbyt wyrobiony smak i nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: górna warstwa

2013-04-03 10:35:15 | czeremcha inne posty tego autora

Ikselka ma rację. Wyjściowym przepisem jest dżem morelowy, podgrzany i przetarty, którym smaruje się ciasto - głownie, żeby uchronić je od wysychania. Abricoter ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Foie gras.

2013-04-03 10:39:58 | czeremcha inne posty tego autora

A że równocześnie sztandarowo propagował "Kroplę mleka"... Ania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: górna warstwa

2013-04-03 19:27:47 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu środa, 3 kwietnia 2013 13:04:13 UTC+2 użytkownik krys napisał: > Tyle, ďż˝e pytanie nie byďż˝o o wyjďż˝ciowy przepis, ani o to, jak go sprofanowaďż˝. E tam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: górna warstwa

2013-04-04 09:39:10 | czeremcha inne posty tego autora

Czyli wypowiedzi Ikselki i moja są jak najbardziej na temat. Ogólne pytanie - ogólna odpowiedź. Ania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Foie gras.

2013-04-04 09:46:22 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu czwartek, 4 kwietnia 2013 00:04:46 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał: > Ale nie za długo, bo... Co nie umniejsza jego zasług na innych frontach. Ania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia w TV

2013-04-05 07:09:32 | czeremcha inne posty tego autora

Rączka jest świetny! A Makłowicz powinien robić tak, jak pan Russak w Smakach polskich - nie pchać się do garów, skoro nie ma w tym praktyki. Ania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Foie gras.

2013-04-05 07:34:31 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu czwartek, 4 kwietnia 2013 14:16:14 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał: > To jest wzgledne, jest takie powiedzenie "Jak się zrobi trochę źle, to > potem trzeba robić ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Foie gras.

2013-04-05 14:37:13 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu piątek, 5 kwietnia 2013 12:40:04 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał: > A z sowietami współpracował? - współpracował. I TO się liczy Liczy się całokształt. Ania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 55 . [ 56 ] . 57 ... 70 ... 77