Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Znaleziono: 1105 wiadomości





Re: lodowka - antybakteryjna czy z komora zerowa?

2007-08-02 17:59:17 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Tomek wrote: > Nie znam preparatów nieszkodliwych dla człowieka i szkodliwych dla bakterii z > których da się zrobić powłokę antybakteryjną. No i tu pies pogrzebany - tzn ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: lodowka - antybakteryjna czy z komora zerowa?

2007-08-02 22:58:02 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Tomek wrote: > Gwarantuję Ci ze ta powłoka antybakteryjna to pic na > wodę fotomontaż. Bo niby co oni tam stosują. Tomek wrote: > Myślisz ze to wystarczy żeby udowodnić ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co na randkowa kolacje?

2007-08-03 15:42:30 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Misiek wrote: > jednak jestes niereformowalny i nie potrafisz zrozumiec ze ktos moze > lubiec cos takiego skoro ty uwazasz ze jest be > Ty tez jestes niereformowalny, skoro ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: lodowka - antybakteryjna czy z komora zerowa?

2007-08-03 15:49:00 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Tomek wrote: >>Tomek wrote: >> >>>Gwarantuję Ci ze ta powłoka antybakteryjna to pic na >>>wodę fotomontaż. Bo niby co oni tam stosują. >> >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: self-rising flour - znowu

2007-08-03 15:59:44 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Edyta Jaczewska wrote: > Hej, czy ktos mi moglby w miare szybko podrzucic czym zastapic w > przepisie 125 gram self-rising flour? Z gory dziekuje, > Edyta Zastap taka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chwale sie - O naszej farmie w lokalnej gazecie

2007-08-03 15:37:25 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Miłka wrote: > > I mam zapytanie : to pasiaste skosem usytuowane go ogrodzenia zapewne > jest lawenda a z czego zrobione sa meandry bezowego koloru ? > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: lodowka - antybakteryjna czy z komora zerowa?

2007-08-03 17:48:59 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Tomek wrote: > Jak na razie to co napisałaś jest mniej warte niż zgniły kalafior z lodówki > posiadającej antybakteryjną powłokę. Chcesz dyskutować jak dorosły człowiek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: self-rising flour - znowu

2007-08-03 18:05:55 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Edyta Jaczewska wrote: > Dzieki za rade - chodzi o tlumaczenie przepisu na dosc proste babeczki, > ktore beda sobie piekly nastolatki, wiec przepis powinien i po polsku > nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chwale sie - O naszej farmie w lokalnej gazecie

2007-08-03 18:20:25 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Rafal Wolski wrote: > :-) Gratuluje. Ogladalem tez linki, które Jerzy przeslal. W pieknym miejscu > mieszkasz. > Dziekuje. Ostatnio czytam o upalach, o braku wody, i o innych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: co na randkowa kolacje?

2007-08-06 15:53:57 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Stalker wrote: > A niechby te moje eksperymenty :-) Przepis wypróbowany, smak bardzo > ciekawy, ale ostrzegam (juz teraz z własnego doświadczenia) przed > pieprzem kajeńskim ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 70 ... 80 . [ 81 ] . 82 ... 90 ... 111