Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2007-11-12 17:19:20 | BBjk inne posty tego autora
TreStan pisze: > Pozdrawiam Wszystkich w swoje 55 lecie...za kilka dni. Wszystkiego dobrego! -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak przechować paszteciki2007-11-15 10:18:54 | BBjk inne posty tego autora
medea pisze: > Zrobiłam pieczone drożdżowe pierogi z mięsem - takie paszteciki po > prostu. Trochę dużo mi tego wyszło, ale pyszne i pulchniutkie. > Chciałabym je ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
oliwa z pepperoni2007-11-15 10:28:46 | BBjk inne posty tego autora
Do tej pory robiłam ją dodając małe świeże papryczki. Jak myślicie, z suszonymi będzie równie ognista? -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Frytki2007-11-15 10:33:46 | BBjk inne posty tego autora
wolim pisze: > O ile z takimi mrożonymi nie ma większych problemów, One chyba są nasączone jakimś okropnym olejem? o tyle ze struganymi > własnoręcznie zawsze to samo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa z pepperoni2007-11-15 15:26:12 | BBjk inne posty tego autora
Romer pisze: >> Może być jeszcze bardziej, bo w suszonych "koncetracja ognistości" jest >> większa. > Bo suzona papryczka mniej wazy i dlatego ostrosc sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa z pepperoni2007-11-15 16:06:25 | BBjk inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. pisze: > Chyba nie "niebawiem" :) Niebawość względną jest. > Wg moich eksperymentow papryczki suszone potrzebuja wiecej czasu aby > oliwa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa z pepperoni2007-11-15 17:41:26 | BBjk inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. pisze: > Wlasnie kosumuje takie ze stycznia, i jeszcze nie do konca tak > piekielne jak by wypadalo. Prawie rok. Można na to spojrzeć optymistycznie. -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa z pepperoni2007-11-15 18:30:11 | BBjk inne posty tego autora
Ania pisze: > jak zrobić taką oliwę? Bardzo prosto. Do czystych i suchych niewielkich butelek wkładasz, co chcesz (rozgniecione ząbki czosnku, papryczki,świeże, umyte i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tatarská omáčka2007-11-17 08:35:09 | BBjk inne posty tego autora
Ludek Vasta pisze: > W kazdym razie sos tatarski to majonez przyprawiony roznymi smakolykami. > Wiec mozesz bez pasty sardelowej, ale np. dodac troche musztardy itp. > Tez po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tatarská omáčka2007-11-18 06:50:33 | BBjk inne posty tego autora
Wladyslaw Los pisze: > Czy aktywność w grupie dyskusyjnej polega na wałkowaniu w kółko tego > samego? Czy ktoś przypuszcza, że w grupie grupie aktywnej od lat z > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia