Szukana fraza: Autor: "anatol" <j...@t...pl>
Znaleziono: 258 wiadomości
2006-11-07 20:29:20 | anatol inne posty tego autora
Hania napisał(a): Stek wołowy, przyprawy i czas około 6 - 8 min. Tylko kwestia mięsa, ja obecnie się nimi objadam. Do tego bukiet warzyw z wody w pięknej kolorystyce ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: OPRACOWALEM SIE...2006-11-07 20:44:37 | anatol inne posty tego autora
Panslavista napisał(a): > > > Ale muszę rozwiązać sprawy za które tak narzekają na mnie, ale ona tylko tu > bywa... > Może da się skruszyć jej serce skamieniałe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: coś z niczego2006-11-07 20:58:14 | anatol inne posty tego autora
> > Nie masz (może masz) pojęcia jak fantastyczny jest móżdżek cielęcy smażony z > jajkiem i bułeczką. > Niech spadają wszystkie pizze! mam I też się szybko robi, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szybkie, efektowne (mogą być też efekciarskie) pomysły - lista2006-11-07 23:10:20 | anatol inne posty tego autora
Hania napisał(a): Zapodawam: Problem jest taki, że obecnie jestem w Irlandii tu można dostać takie steki kótre nadają się do jedzenia. Jak taki dostaniesz to zrób tak: Stek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Olejowanie drewna??2006-11-07 23:37:04 | anatol inne posty tego autora
Secretgarden napisał(a): Stolnicy używamy ponad 20 lat tej samej i nie pamiętam abym odprawiał nad nia jakiekolwiek olejowe gusła.Wiem, że robi się tak z płytami stołowymi z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: moderacja - pomysl na kuchnie2006-11-08 19:32:54 | anatol inne posty tego autora
Beata Mateuszczyk napisał(a): To było tak jak do ogółu nie tylko do Ciebie. Jak Cię uraziłem to przepraszam. Pzdr. Janusz [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: coś z niczego2006-11-08 19:51:45 | anatol inne posty tego autora
Dominik Jan Domin napisał(a): Jest kłopot, najlepiej zamówić u rzeźnika. No chyba, że nie boisz się tych z supermarketów. Pzdr. Janusz [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dzien dorby po raz pierwszy2006-11-08 20:22:31 | anatol inne posty tego autora
grasshopper napisał(a): Witam miłośnika ziemniaków i gotowania. Krótki przepis ziemniaczany; Pokroić w talarki ziemniaki i marchewkę, spażyć wrzątkiem wrzucić na blachę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos pomidorowy do pizzy, ryzu itepe2006-11-08 20:34:50 | anatol inne posty tego autora
Beata Mateuszczyk napisał(a): >Potem trochę wody. Tak spytam z ciekawości po co ta woda ? Ja do sosów pizzowych nie dodaję wody, może robię źle. Uświadom mnie grzesznego. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: moderacja - pomysl na kuchnie2006-11-08 21:07:52 | anatol inne posty tego autora
Ty potrafisz, a pozostali - dyla. >Ale weszło tu jedno czy dwa smrodliwe cuź, co zaczęło pouczać, wykpiwać, szydzić, pakować swoje... w nie swoje przepisy... Tak nie do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia