Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 968 wiadomości
2004-11-05 07:51:04 | waldek inne posty tego autora
Krysia Thompson napisał(a): >>> i tak nie pokaze i tak. Niech on pierwszy mi pokaze swoj! ha! >> === >> Mi nie są potrzebne segregatory. Wszystko czytam na bieżąco. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sałata lodowa2004-11-05 07:23:48 | waldek inne posty tego autora
Krysia Thompson napisał(a): > On 5 Nov 2004 07:55:18 +0100, m...@p...onet.pl (Kot) > wrote: > >> waldek wrote: >>> Krysia Thompson wrote: >>> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jasna strona kotleta2003-12-05 14:51:10 | waldek inne posty tego autora
Użytkownik "PatryCCCja" <k...@s...TO_WYTNIJ.pl> napisał w wiadomości news:3FD085CC.CDE7BD44@spinacz.TO_WYTNIJ.pl.. . > waldek wrote: > > Można wierzyć ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Obrzydliwe jedzenie ... ???2004-03-29 06:13:30 | waldek inne posty tego autora
Anna Sheridan napisał(a): > "Ania" <a...@o...pl> wrote in message > news:5a33.0000296f.4063fa31@newsgate.onet.pl. .. >> Poszukuje informacji na temat ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Makaron zapiekany z kiełbasą - chwalę2004-05-21 10:13:34 | waldek inne posty tego autora
Evunia napisał(a): > Fri, 21 May 2004 11:48:14 +0200, na pl.rec.kuchnia, waldek napisał(a): > >> Basia Ortodoks. Świderki są ok. Kolanka też. Chodzi o potrawę, a nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Porównanie zmywarek - co polecacie ?2004-06-04 12:08:52 | waldek inne posty tego autora
IKS napisał(a): > waldek wrote: >> 'Cztery kąty > > Podaj jeszcze numer tego czasopisma :-) === To jest dodatek do wyborczej. Niestety, na płycie nie ma żadnych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surówka z białej kapusty2003-03-22 09:23:39 | waldek inne posty tego autora
========= Kroisz dobrze, ale kpujesz zly gatunek kapusty. waldek ========= [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile to to wytrzyma?2003-03-22 09:37:22 | waldek inne posty tego autora
> Ile taki przyprawiony kurczak (bez farszu jeszcze) moze,> bez uszczerbku na jego jakosci, stac w lodówce? ======== Dobrze natarte sola kawaly karczku czy szynki trzymam w lodowce ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wedzone szprotki ?2003-03-22 11:08:30 | waldek inne posty tego autora
======= Robolem kilka razy paste, taka jak pasta sledziowa. Sprotkowa byla duzo smaczniejsza, tylko to obieranie.... > pisaliscie, ze > mozna je jesc 'bez niczego' po oderwaniu glowy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surówka z białej kapusty2003-03-23 12:37:17 | waldek inne posty tego autora
========= Jak sie przejdziesz po sklepach, to zobaczysz, ze to co nazywasz kapusta wloska moze wygladac bardzo roznie. Sa glowki okragle jak pilka, sa splaszczone mocno, sa intensywnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia