Szukana fraza: Autor: "tomolek" <t...@o...pl>
Znaleziono: 82 wiadomości
2005-11-14 20:55:45 | tomolek inne posty tego autora
> > Anet co często wrzuca czosnek na oliwę a potem go wyławia alez nie chodzi o wylawianie... tylko o zrumienianie, a wlasciwie jak piszesz zezlocenie. Jak mi sie tak zrobi to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Europa da się >>>" jaka papryka ?2005-11-14 21:34:10 | tomolek inne posty tego autora
> Mój ulubiony nie jest, ale ja z tych mniej ostrych, mąż zajada. Wypróbuje na > nim Twój przepis (czyli zostawię czosnek). i nie zrumien go blagam, trzeba tylko zeszklic... :) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Europa da się >>>" jaka papryka ?2005-11-14 22:52:09 | tomolek inne posty tego autora
> Wszystkie przepisy na "Spaghetti Aglio e Olio" (e <trzeci skladnik i wiecej>) > zalecaj obsmazyc czosnek na zloty kolor i albo go wyjac albo nie wyjmowac, w > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Europa da się >>>" jaka papryka ?2005-11-15 19:59:35 | tomolek inne posty tego autora
> Nie che mi sie dalej szukac ale chyba wyciagasz zbyt pochopne konkluzje ze swoich > doswiadczen kulinarnych. Konkluzja moich doswiadczen kulinarnych jest to, ze ja nie lubie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
gnocchi ze szpinaku i ricotty2005-11-22 17:03:08 | tomolek inne posty tego autora
Witam! Zawsze robilem ze swiezego szpinaku, czy da sie rowniez z mrozonego?? Bardzo prosze o przepis jak dostosowac mrozony do tego dania. pzdr t. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty2005-11-22 17:40:17 | tomolek inne posty tego autora
> wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji. > reszta jak ze swiezym troche sie boje, ale sprobuje :) robisz z maka czy kasza mannna? pozdrawiam i dziekuje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty2005-11-22 18:22:48 | tomolek inne posty tego autora
dzieki :) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty2005-11-22 20:05:47 | tomolek inne posty tego autora
> powodzenia :) dzieki :) boje sie bo gotuje dla kogos specjalnego :) no i zeby moja molojecka slawa nie ucierpiala ;) pzdr [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kulki ziemniaczane2005-12-02 17:59:31 | tomolek inne posty tego autora
http://www.bonduelle.pl/page.php/2/67/ pzdr t. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tunczyk, kukurydza, majonez i juz?2005-12-09 17:57:36 | tomolek inne posty tego autora
> 6 jajek > 10 dag zóltego sera > 1 puszka tunczyka w sosie wlasnym > 1 majonez > 3 czerwone cebule > 1 puszka kukurydzy ja bym do tego dodal kiszonego ogorka albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia