Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Magdalena Witkowska" <s...@x...pl>
Znaleziono: 168 wiadomości





Re: Były sobie pytania dwa

2003-08-03 06:31:59 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

Poniewaz starzy wyjadacze grupowi chwilowo opuscili grupe (tzn moze czytaja, ale sie nie udzielaja) w powodu szagoreszacych sie kilku osob, moze nikt nie udzielic ci odpowiedzi :( Moze, za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomidory

2003-08-05 05:17:22 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

> z pomidorem. To jakieś zmutowane genetycznie świństwa. One nie sa zmutowane genetycznie tylko pedzone lub dojrzewajace na polce. Mutacja genetyczna nie ma nic wspolnego ze smakiem. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Fasolka po bretonsku - CO z tym zrobic?

2003-08-13 11:19:17 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

Witam Ugotowalam wielki gar fasolki po bretonsku, albowiem ja uwielbiamy. Jednak tym razem trafilam na nienajlepsza fasole i danie nie schodzi w takim tempie, jak zwykle. Czy macie moze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Fasolka po bretonsku - CO z tym zrobic?

2003-08-13 12:30:10 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

> Ponakladaj w pudelka np. po masle, czy margarynie i do zamrazalnika. Za pare > tygodni bedzie jak znalazl. no tka, zwykle to robie,a le nie mam zamrazarki teraz, a lodowka jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Potrawy niskobudżetowe :)

2003-08-13 20:07:55 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

Fasolka po bretonsku, wersja uproszczona: Fasole moczymy 12 godzin w wodzie. zagotowujemy, dodajac majeranku ile wlezie (ze 3 czubate lyzki) i przecieru pomidorowego ze dwie, trzy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Potrawy niskobudżetowe :)

2003-08-14 05:05:00 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

> >W wersji burzujskiej zamiast ogonoki uzywamy boczku i dodajemy dobrej > >kielbasy. :) > > Hm... mi sie wydawalo ze z ogonowka to po burzujsku. Ja tam > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co zrobic z papryki ( na slodko -kwasno) ??

2003-08-14 17:10:36 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

Ma przepis na świetne chińskie słodko-kwaśne. Papryka niezbędna, ale to jeden z wielu składników ;) Nie wiem, czy o to chodzi czy o danie, gdzie papryka jest składnikiem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Potrawy niskobudżetowe :)

2003-08-14 17:15:14 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

> Hm... czy boczek wedzony nie ma wyrazistszego smaku od ogonowki? > Jakiej ogonowki do tego uzywasz? takiej surowej, lekko podwedzanej. Wlasnie taka ma bardzo mocny smak i zapach ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rośnięcie ciasta drożdżowego- pytanie.

2003-08-20 15:13:11 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

> Prosił bym Was o krótkie wyjaśnienie dlaczego ciasto drożdżowe musi dwa razy > rosnąć? Wg mnie... to kwestia przepisu i ilosci drozdzy. Chodzi o namnozenie sie drozdzy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Podpalanie na ekranie

2003-08-20 17:25:11 | Magdalena Witkowska inne posty tego autora

> Putanie jest następujące; czy faktycznie coś to szczególnego daje a jak tak > to co? mieso powinno piec sie lub smazyc w bardzo niskiej temperaturze, by mie puscilo sokow ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 11 . [ 12 ] . 13 ... 17