Szukana fraza: Autor: "P" <...@n...com>
Znaleziono: 604 wiadomości
2000-06-22 04:15:35 | Michal inne posty tego autora
Najpierw naczynie. Szklane lub kamionkowe co najmniej 5 litrowe. Kapusta po obraniu z zielonych, luznych lisci musi miec minimum 25cm, byc twarda i biala. Najlepsza jest jesienna z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Azbest2000-05-11 00:23:23 | f...@n...com inne posty tego autora
Dariusz wrote: > > PS. Postaram sie odszukac w/w oryginal i jesli go znajde napewno > > opublikuje na grupie. > > Oryginal pojawia sie w programie internetowym na BBC ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Nowy numer magazynu Swiat Papug2000-11-14 11:16:30 | n...@n...com inne posty tego autora
Zapraszam wszystkich na strone www.papugi.com - wlasnie ukazal sie kolejny numer magazynu internetowego Swiat Papug. Serdecznie zapraszam, Monika i Tomasz Tyranowiczowie "Swiat ... [ więcej ]
Grupa : pl.soc.edukacja
Nowy numer magazynu Swiat Papug2000-11-14 11:37:40 | n...@n...com inne posty tego autora
Zapraszam wszystkich na strone www.papugi.com - wlasnie ukazal sie kolejny numer magazynu internetowego Swiat Papug. Serdecznie zapraszam, Monika i Tomasz Tyranowiczowie "Swiat ... [ więcej ]
Grupa : pl.soc.edukacja
Re: zolty ser2000-06-22 04:38:21 | Michal inne posty tego autora
Kiedys zapomnial mi sie w lodowce kawalek fety. Odrylem go po miesiacu lub dwoch. Przetworzyl sie we wspanialy rodzaj rokforta. Innym serom zdarzaly sie samoistne przeistoczenia w grojera ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zolty ser2000-06-22 04:43:54 | Michal inne posty tego autora
Myslalem o brie a napisalem grojer -:) Michal wrote: > Kiedys zapomnial mi sie w lodowce kawalek fety. Odrylem go po > miesiacu lub dwoch. Przetworzyl sie we wspanialy rodzaj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sola2000-07-04 02:53:12 | Michal inne posty tego autora
Dobrze sie tez smazy w jajku i bulce tartej. Faktycznie bardzo delikatna jak tylko zmieknie. Dlatego mozliwe jest tylko jednokrotne przewrocenie. Czyli jedna strona bez sprawdzania, na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co na chandre?2000-07-04 03:05:40 | Michal inne posty tego autora
Zolka swietego Jana (St. John's Wort). Dziala jak prozak bez zapedow samobojczych. Potrzeba miesiecznej cierpliwosci na efekt. Jeden drink na rozluznienie. Kava-kava na uspokojenie i dobry ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: happy2000-07-04 05:27:46 | Michal inne posty tego autora
Poledwice wieprzowa (pork tender loin) pokroic na plastry do 1cm grubosci. Cebule przekroic na pol od korzenia. Rozdzielic na warstwy. Papryke zielona ("fried") przekroic na pol ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Festival du Homard2000-07-04 06:11:14 | Michal inne posty tego autora
Kouchibouguac ma chyba najwieksze i najpiekniejsze miejsca kempingowe w sosnowym lesie jakie w zyciu widzialem. Jakies 700 metrow kwadratowych na namiot. Z portu najbardziej podobala mi sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia