Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "P" <...@n...com>
Znaleziono: 604 wiadomości





Re: Jak kisic kapuste?

2000-06-22 04:15:35 | Michal inne posty tego autora

Najpierw naczynie. Szklane lub kamionkowe co najmniej 5 litrowe. Kapusta po obraniu z zielonych, luznych lisci musi miec minimum 25cm, byc twarda i biala. Najlepsza jest jesienna z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Azbest

2000-05-11 00:23:23 | f...@n...com inne posty tego autora

Dariusz wrote: > > PS. Postaram sie odszukac w/w oryginal i jesli go znajde napewno > > opublikuje na grupie. > > Oryginal pojawia sie w programie internetowym na BBC ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Nowy numer magazynu Swiat Papug

2000-11-14 11:16:30 | n...@n...com inne posty tego autora

Zapraszam wszystkich na strone www.papugi.com - wlasnie ukazal sie kolejny numer magazynu internetowego Swiat Papug. Serdecznie zapraszam, Monika i Tomasz Tyranowiczowie "Swiat ... [ więcej ]

Grupa : pl.soc.edukacja

Nowy numer magazynu Swiat Papug

2000-11-14 11:37:40 | n...@n...com inne posty tego autora

Zapraszam wszystkich na strone www.papugi.com - wlasnie ukazal sie kolejny numer magazynu internetowego Swiat Papug. Serdecznie zapraszam, Monika i Tomasz Tyranowiczowie "Swiat ... [ więcej ]

Grupa : pl.soc.edukacja

Re: zolty ser

2000-06-22 04:38:21 | Michal inne posty tego autora

Kiedys zapomnial mi sie w lodowce kawalek fety. Odrylem go po miesiacu lub dwoch. Przetworzyl sie we wspanialy rodzaj rokforta. Innym serom zdarzaly sie samoistne przeistoczenia w grojera ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zolty ser

2000-06-22 04:43:54 | Michal inne posty tego autora

Myslalem o brie a napisalem grojer -:) Michal wrote: > Kiedys zapomnial mi sie w lodowce kawalek fety. Odrylem go po > miesiacu lub dwoch. Przetworzyl sie we wspanialy rodzaj ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sola

2000-07-04 02:53:12 | Michal inne posty tego autora

Dobrze sie tez smazy w jajku i bulce tartej. Faktycznie bardzo delikatna jak tylko zmieknie. Dlatego mozliwe jest tylko jednokrotne przewrocenie. Czyli jedna strona bez sprawdzania, na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co na chandre?

2000-07-04 03:05:40 | Michal inne posty tego autora

Zolka swietego Jana (St. John's Wort). Dziala jak prozak bez zapedow samobojczych. Potrzeba miesiecznej cierpliwosci na efekt. Jeden drink na rozluznienie. Kava-kava na uspokojenie i dobry ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: happy

2000-07-04 05:27:46 | Michal inne posty tego autora

Poledwice wieprzowa (pork tender loin) pokroic na plastry do 1cm grubosci. Cebule przekroic na pol od korzenia. Rozdzielic na warstwy. Papryke zielona ("fried") przekroic na pol ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Festival du Homard

2000-07-04 06:11:14 | Michal inne posty tego autora

Kouchibouguac ma chyba najwieksze i najpiekniejsze miejsca kempingowe w sosnowym lesie jakie w zyciu widzialem. Jakies 700 metrow kwadratowych na namiot. Z portu najbardziej podobala mi sie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 50 ... 61