Szukana fraza: Autor: "batory" <b...@w...pl>
Znaleziono: 136 wiadomości
2004-01-14 08:41:45 | batory inne posty tego autora
Niestety nie wiem jak naprawić Twój kapuśniak, ale mam prośbę, czy mógłbyś napisać jak go zrobiłeś (oczywiście pomijajac cayenne :-), bo ja bardzo lubię wszelkie kwaśne zupy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gore!!!2004-01-14 10:03:48 | batory inne posty tego autora
Dzięki, spróbuję zrobić w łikend - A. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zrobiłam surówkę całkiem do bani2004-01-15 08:17:51 | batory inne posty tego autora
Bardzo dziękuję za porady, zanim zdążyłam cokolwiek z tą surówką zrobić mój małżonek pożarł ją w połowie twierdząc, że jest znakomita. Ocaliłam drugą połowę dla siebie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Prośba o rad2004-01-15 08:32:50 | batory inne posty tego autora
Użytkownik "Krecia" <k...@p...fm> napisał w wiadomości news:WwjNb.131482$Tz1.12291@news.chello.at... > Moja mama wraca w niedzielę z nart i chciałam ją ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Żurek - google pokazuje 4000 odpowiedzi2004-01-16 12:40:00 | batory inne posty tego autora
> To ja wolę zalewajkę :-} Nie daję też białej kiełbasy, tylko zwykłą, np. > głogowską albo jałowcową, aby smak puściły. Mnie by w żurku jakoś przeszkadzał smak i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: winko2004-01-16 12:43:46 | batory inne posty tego autora
No, a potem tylko należy to przpuścić na gorąco przez taki przyżąd ze spiralką ze szklanej rurki i już Pozdrowionka - Agnieszka [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Żurek - google pokazuje 4000 odpowiedzi2004-01-16 12:58:09 | batory inne posty tego autora
> furmanki z wystającymi żebrami. O, rany, w życiu nie widziałam furmanki z wystającymi żebrami! [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: POMOCY_polskie specjały dla obcokrajowców2004-01-20 10:06:12 | batory inne posty tego autora
> Paczki od Bliklego? Błe, perfumowane... A w dodatku ciastka wozić do Wiednia - stolicy ciast wszelakich? Pozdrawiam - Agnieszka [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: deser ryzowy ;)2004-01-20 10:08:53 | batory inne posty tego autora
No to mi się przypomniało, że w dzieciństwie jadałam na deser ryż polany śmietaną i posypany cukrem. Oczywiście na zimno. A na ciepło zapiekany z jabłkami i też go można było ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: odłażąca panierka2004-01-20 12:22:37 | batory inne posty tego autora
> > Ja zawsze obspuje maka. Inaczej nie chce sie trzymac jajko i bulka. > A mnie zawsze odłazi jak posypię mąką, więc daję tylko jajko i bułkę. Odłazi mi również jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia