Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: co jest czym, czyli zur czy barszcz bialy, czyli dylematy frazeologicznie

2001-11-09 07:03:43 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

minus <m...@f...art.pl> wrote: > Internet przekopalem, archiwum grupy przegladnalem, sladu > informacji nie znalazlem. Zle szukales. Sprawa byla dyskutowana tu przynajmniej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co jest czym, czyli zur czy barszcz bialy, czyli dylematy frazeologicznie

2001-11-09 07:03:43 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Ramzes <w...@w...krakow.pl> wrote: > Jest zasadnicza różnica. Żurek jest na zakwasie na ogó" z mąki żytniej. > Natomiast barszcz bia"y robi się na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rogale swietomarcinskie

2001-11-10 09:45:10 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Art(Gruby) <j...@p...net> wrote: > Pare hasel w skrocie , moze sie Tobie skojarzy...: > Wittelbachs , Brandenburgia , Albrecht Niedzwiedz , XII wiek itp > itd... > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: remoulada

2001-11-10 09:47:50 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

misiczka <m...@w...pl> wrote: > Czy ktoś ma dobry, SPRAWDZONY przepis? I żeby wysz"o takie "jak ze sklepu" > ;-))) Ta "remoulada" ze sklepu to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Jak nie smalec to moze rillettes?

2001-11-10 18:30:56 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Wzialem sie ostatnio na ambit i postanowilem zrobic francuska tradycyjna potrawe, ktorej zreszta nigdy wczesniej nie probowalem. Pamietacie moze, jak jakis czas temu Paul Urstein pisal o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak nie smalec to moze rillettes?

2001-11-12 17:15:17 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

minus <m...@f...art.pl> wrote: > > odstawic w chlodne miejsce, uzywac nie wczesniej > > niz po 3 tygodniach. > > zapytam jako laik: > dlaczego akurat trzech ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: hamburgery

2001-11-12 19:01:41 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

<n...@m...ch> wrote: > Ale dobre zrobilam wczoraj hamburgery z pszenicy i orzechow. Przepraszam, ale czje sie jak ignorant. Czegos takiego nie ma chyba na swiecie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa z bambusa-zdrętwiały mi ręce-czemu?

2001-11-16 05:47:31 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

<p...@p...onet.pl> wrote: > By"em w Austrii, w Wiedniu i zamówi"em w chińskiej knajpce (zresztą bardzo > "adnej)zupę z bambusa. W trakcie jej jedzenia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zupa-krem

2001-11-16 05:49:10 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > > > >Dodajemy borowiki do masla i dusimy na bardzo malym ogniu pod czesciowym > >przykryciem okolo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zestaw wigilijny SPAM

2001-11-18 17:21:07 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

<k...@p...onet.pl> wrote: > Matko, co za modyfikacja. To co powiecie na takie menu wigilijne: Sago na winie -- zupa migdalowa Paszteciki z ryb we francuskim ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 110 ... 150 ... 157 . [ 158 ] . 159 ... 170 ... 200