Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości
2003-05-10 13:14:44 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Sabinka <s...@w...pl> wrote: > I tego, ze sam sobie nie przyrzadzisz kaszki z sokiem malinowym nie > nazywasz osobistym uprzedzeniem i kaprysem, mam nadzieje. Oczywiscie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: m?ode kartofelki...2003-05-10 13:14:47 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
<m...@o...pl> wrote: > > nie MOZE lecz MA prawo do decydowania jak kazdy.. Oczywiscie. Skoro napisalas to duzymi literami. Wladyslaw [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: m?ode kartofelki...2003-05-10 13:14:49 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Art(Gruby) <j...@p...net> wrote: > Nieee...raczej doceniajacym "jedyna prawdziwa sztuke"...;-)))) Odkryles taka? Podziwiam. Wladyslaw [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: m?ode kartofelki...2003-05-10 13:14:51 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
<m...@o...pl> wrote: > jejq.. czlowieku daj w koncu spokoj! A gdzie ja cos takiego napisalem? Wladyslaw [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: m?ode kartofelki...2003-05-10 13:14:52 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Art(Gruby) <j...@p...net> wrote: > Jest to bardzo trzezwy punkt widzenia...i chyba slowem kluczowym jest > "nauczyc"...kwestie jak pozostawilbym jednak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Botwinka! - a teraz SZCZAWIOWA2003-05-10 13:21:24 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
walkie! <w...@w...net.pl> wrote: > a) nie zbyt mi smakuje > > b) spożycie jej kończy się sensacjami żo"ądkowymi i nie > specjalnym samopoczuciem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tiramisu tylko z Mascarpone2003-05-10 15:09:35 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
"Ma"y Ksiąze" <ika77 no spam@o2.pl> wrote: > Także niech już nikt mi nie pisze, że zamiast > Mascarpone można dać Campine czy > innego Bacha i też ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co jest z boczkiem?2003-05-11 07:31:58 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
maruda <m...@b...pl> wrote: > Też mi się podoba. Chronologicznie: 5-6 lat temu mastrzykiwanie sta"o > się normą. Początki chyba sięgają pierwszych lat ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: faq prk - propozycja2003-05-13 14:11:02 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
<p...@N...gazeta.pl> wrote: > Czytajac prk mam wrazenie ze obserwuje > jakas sekciarska grupe, dzialajaca na wlasnych prawach i nie przywiazujacej w > najmniejszym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pesto???2003-05-14 06:57:25 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Tobiasz <t...@w...pl> wrote: > Czy jest sposób na zrobienie w"asnego domowego pesto, np. pomidorowego??? > Albo innego? Jest. O ile pamietam, jak przegladniesz stare ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia