Szukana fraza: Autor: Bbjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2007-12-12 09:42:48 | Bbjk inne posty tego autora
MONI|<A <moni| pisze: >> Ja prosty chlopok jezdem, wiec ino proste please. Bez zlota i innych > wiesniactw. > > dla jednego wieśniactwem jest talerz dekorowany ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zakwas chlebowy2007-12-13 10:08:59 | Bbjk inne posty tego autora
GFR pisze: > Czy naturalne jest że w zakwasie chlebowym oprócz wyczuwalnego zapachu > drożdzy czuć wyniki fermentacji alkoholowej ? > Robi mi się jakieś wino na mące czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zakwas chlebowy2007-12-13 10:14:02 | Bbjk inne posty tego autora
napisałam: > Czy naturalne jest że w zakwasie chlebowym oprócz wyczuwalnego zapachu drożdzy czuć wyniki fermentacji alkoholowej ? > Robi mi się jakieś wino na mące czy to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotlety mielone z boczniakow2007-12-18 23:21:01 | Bbjk inne posty tego autora
Tadeusz Smal pisze: > Oczywiscie sam to sprawdze ale moze ktos juz to robil > i ma jakies wlasne doswiadczenia i cos podpowie > Dzis rozmawialem ze znajomym o kotletach mielonych z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotlety mielone z boczniakow2007-12-18 23:22:33 | Bbjk inne posty tego autora
Jerzy Nowak pisze: > Kotlety? > ;-) a cóż taki zadziwiony? Ortodoksja jakowaś, czyco? -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotlety mielone z boczniakow2007-12-19 06:27:26 | Bbjk inne posty tego autora
Tadeusz Smal pisze: > kapelusze boczniakow smazone w ciescie > w sumie sa bardzo smakowo podobne do kani No to chyba pozostanę przy tzw. flaczkach, bo za kaniami średnio ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotlety mielone z boczniakow2007-12-19 08:25:39 | Bbjk inne posty tego autora
Krystyna Chiger pisze: >>Ciekawa jestem, jakby spisał się kapelusz >> boczniakowy w roli kotleta, może podobnie do kani. Pewnie spróbuję. > > To robiłam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kurczak na siedząco2007-12-19 11:51:31 | Bbjk inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. pisze: > A jaka jest roznica miedzy smakiem tego kurczaka i zwyklego > upieczonego w piekarniku ? Płyn paruje i poddusza kuraka od środka, więc szybciej się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ŚLIMAKI...2007-12-19 17:15:00 | Bbjk inne posty tego autora
Jędrek pisze: > czym sie je jada http://www.kmp.org.pl/index.php?dzial=dlacieb ie&podd z=warsztat/savoir_vivre_stol -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotlety mielone z boczniakow2007-12-20 18:48:33 | Bbjk inne posty tego autora
Tadeusz Smal pisze: > Pisalas uprzednio o zamoczeniu na noc w mleku > czy nie skwasi mi sie to przez noc? Nie sądzę, chyba, że masz takie od krowy, a nie od pudełka. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia