Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "gdaMa" <g...@w...wp.pl>
Znaleziono: 157 wiadomości





Re: Narodowa potrawa unijna :-)

2004-04-28 14:19:39 | gdaMa inne posty tego autora

Kinga 'Słowotok' Macyszyn wrote: > A podaj proszę przepis :) > Po tym poście też bym je zrobiła :) http://tinylink.com/?M0G96qujZy Ja robię ze śmietanką 30% mmmmmiodzio:-) -- ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Narodowa potrawa unijna :-)

2004-04-29 07:54:58 | gdaMa inne posty tego autora

>> Solana :: wrote: >> kottbullar jest gotowany ziemniak, śmietanka > > A tych nigdy nie dodawalam... to sprobuj:-) link do przepisu w poscie wyzej do niedawna tez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Narodowa potrawa unijna :-)

2004-04-29 08:44:37 | gdaMa inne posty tego autora

Kinga 'Słowotok' Macyszyn wrote: > A powiedz mi jeszcze jedną rzecz: czy zamiast smażyć można je upiec w > piekarniku? > Tak, jak kotlety mielone Nie próbowałam surowych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Narodowa potrawa unijna :-)

2004-04-29 08:47:28 | gdaMa inne posty tego autora

>> Solana :: wrote: > Smietana odpada z przyczyn wiadomych. > > Zamiast ziemniaka daje czasami make ziemniaczana z platkami owsianymi, > ale to zalezy od tego co mi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smażenie 20-tu schaboszczaków

2004-05-04 11:26:22 | gdaMa inne posty tego autora

Usmażyć wcześniej, ułożyć w szklanej formie i podgrzać w piekarniku lub mikro tuż przed podaniem, tak samo można zrobić z "devolajami" -- Pozdrawiam, gdaMa (Magda) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Narodowa potrawa unijna :-)

2004-05-04 14:38:32 | gdaMa inne posty tego autora

Zenon Grodzki wrote: > Mam pytanie, jeśli można. Czy robisz również ten sos, który był podany > w tym samym wątku? Ten ze śmietany i bulionu? I czy w efekcie wszystko > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: solanka do wędzenia

2004-06-07 12:25:14 | gdaMa inne posty tego autora

Sławek wrote: > Jak przygotować solankę do wędzenia ryb słoddkowodnych, jakie > składniki proporcje, czas namaczania, czy rybę trzeba jeszcze > przyprawić Dziękuję za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: solanka do wędzenia

2004-06-11 11:47:02 | gdaMa inne posty tego autora

Sławek wrote: > czy przeyprawiacie jeszcze dodatkowo , czy tylko woda z solą i od > razu do wędzenia, czy suszycia ryby przed wędzeniem Tylko woda i sól, po wyjęciu z solanki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: solanka do wędzenia

2004-06-11 11:48:24 | gdaMa inne posty tego autora

Waldemar wrote: > Uzywaj dobrej wodydo solanki , ta miejska z kranu nie polecam. > Mamy wodę wodociągową, ale z głębinowego ujęcia także nadaje się idealnie:-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zapraszam na moj? stronę

2003-07-04 08:03:56 | gdaMa inne posty tego autora

Jacek wrote: > Użytkownik "mirek" <m...@a...pl> napisał w wiadomo?ci > news:be13pv$g12$1@nemesis.news.tpi.pl... >> Użytkownik "Kitencjusz" ... [ więcej ]

Grupa : pl.soc.rodzina

strony : 1 ... 11 . [ 12 ] . 13 ... 16