Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości





Re: Warunki spartanskie, a kieszen dziurawa...

2001-07-10 08:33:00 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Lilly was here schrieb: > > > No więc: Ja bym podała gulasz (dla tych, co się nie boją wołowiny), > > potrawa typowo męska, a niespecjalnie tucząca. > > Jak na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Olejek mietowy

2001-07-10 08:34:35 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

"B.Z." schrieb: > > W aptekach maja mnostwo roznych olejkow > ale, czy sa konsumpcyjne, to trzeba by spytac. > Pozdrawiam > Barbara > > Mam pytanie gdzie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Warunki spartanskie, a kieszen dziurawa...

2001-07-10 09:33:34 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > > jak ta kapustę dodac do gulaszu wtedy wycjhodzi taki specjalny gulasz > > góralski, pyszny, próbowałam. ale kapuste dodać jak mięso miękkie > > kachna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: CYKATA

2001-07-10 09:49:43 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > Tak popularnie sie rzeczywiscie nazywa rozne skorki > owocow cytrusowych kandyzowane. > Dokladnie cykata to jest kandyzowana skorka > cedratu - owoc typu cytryny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

taka sobie recepta (ENG)

2001-07-10 11:09:36 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Elephant Stew Recipe By : Glenellyn Elder Serving Size : 999 Preparation Time :999:0 Categories : Amount Measure Ingredient ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: R: makaron domowy?

2001-07-11 07:54:33 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Terry: > Ja wysypuje make na stol, odmierzam garsci (obiema rekami), na kazda taka > garsc jedno jajko, szczypta soli i .....no wlasnie, potrzebne do tego takie > fajne ustrojstwo, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: placek wegierski alla Balaton

2001-07-11 08:24:59 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Picalilli to takie pikle (jak sama nazwa wskazuje...) w strasznie > zoltym sosiku gestym. Do kladzenia na chleb z wedlina. sa tam > kawaleczki kalafiorka, cebulki malutkie, jakas ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tartufo - co to takiego?

2001-07-11 09:15:35 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > >Jak zwykle prosze Was o pomoc. Kupilam w sklepie pyszny deser Tartufo. Czy moze > >macie jakis przepis jak wykonac taka pychote samemu? > >pozdr. Wilma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tartufo - co to takiego?

2001-07-11 09:43:50 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> qrcze, przpeis wyglada znajomo...skad on?? http://SOAR.Berkeley.EDU/recipes vel http://www.recipesource.com dużo ciekawych recept. Także ten gulasz ze słonia który podałem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chilli vs papryka ostra

2001-07-11 11:51:34 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > czy chilli i papryka ostra to to samo? podejrzewam ze nie, czym wiec sie > roznia i co jest ostrzejsze? nie da się powiedzieć. Jest tyle gatunków chili i papryki. Ja np ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 23 . [ 24 ] . 25 ... 30 ... 70 ... 106