Szukana fraza: Autor: "eM eL" <b...@g...pl>
Znaleziono: 57 wiadomości
2004-09-19 17:45:10 | eM eL inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> napisał(a): > Ale nugat jest nugat a nie orzech, a po hiszpansku on jest > turron. Wiec dalej sie nie zgadza Turrón (de ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Cilantro w Warszawie. Gdzie?2004-06-08 17:15:19 | eM eL inne posty tego autora
Pytanie z tych byc moze "takich sobie" alem nietutejszy... Czy - i gdzie, jesli tak - mozna dostac w Warszawie swieze Cilantro (Coriander czyli Coriandrum sativum) ? Wyguglalem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos do spageti2004-06-13 18:04:13 | eM eL inne posty tego autora
Thorn123 <T...@n...pl> napisał(a): > Witam poszukuje przepisu na dobre spageti z miesem(nie koniecznie mielonym) Troche inny sos niz potocznie uwazany za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wędzenie kurczaka, mięsa2004-06-14 15:33:52 | eM eL inne posty tego autora
sławek <s...@g...pl> napisał(a): > z wędzeniem ryb jakoś mi wyszło , ale czy ktoś z grupowiczów podał by przepis > jak przygotować kurczaka do wędzenia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Brazylijska kuchnia2004-06-17 14:07:36 | eM eL inne posty tego autora
Tokay Fan Club <s...@o...pl> napisał(a): > Wybieram się dzisiaj do restauracji brazylijskiej. > Polecacie jakieś specjalne brazylijskie przysmaki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sałatka z pomidorów2004-06-19 13:32:53 | eM eL inne posty tego autora
wojus <w...@g...pl> napisał(a): > chcę zrobić sałatkę z pomodorów > planowałam z fetą i czarnymi oliwkami > - czy coś jeszcze dodać? > jakie dodać zioła ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Oryginalny ser feta2004-06-22 13:40:38 | eM eL inne posty tego autora
Dorota Kalinowska <d...@o...pl> napisał(a): > W archiwum grupy znalazłam ciekawe przepisy z serem feta w roli głównej. > Sęk w tym, że ser ten ma być koniecznie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: filet z soli i co dalej?2004-07-15 20:41:37 | eM eL inne posty tego autora
pamana <p...@w...pl> napisał(a): > witam > kupiłam filet z soli i co dalej? > rozmrozic ?i smazyć? ale jak? Upiec..? dwie lyzki bialego wina zmieszane z lyzka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: filet z soli i co dalej?2004-07-16 12:43:47 | eM eL inne posty tego autora
Paul Urstein <p...@A...ch> napisał(a): > > i upiec w temp. ok 190C przez ok. 20 minut (w zaleznosci od grubosci > fileta.) > > No wlasnie... albo nasze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kotlety de volaille2004-07-18 23:53:12 | eM eL inne posty tego autora
MałgosiaM <m...@w...pl> napisał(a): > Chce jutro zrobic te kotlety na obiad ale nie mam pojęcia jak je dobrze > zwinac aby maslo nie ucieklo i planuje wlazyc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia