Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: kiszenie a kwaszenie

2011-07-28 11:40:09 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2011-07-28 13:35, Bożena pisze: > Również strasznie cieszę się, jak widzę starych znajomych :) Będę znów tu zaglądać :) -- Bbjk [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Meble secesyjne - identyfikacja

2011-12-13 11:07:53 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2011-12-13 11:58, JaMyszka pisze: > W dniu wtorek, 13 grudnia 2011, 10:13:13 UTC+1 użytkownik Bbjk napisał: >> [...] >> PowyĹźej masz przykĹ?ady tego, czego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: Nadzienie do ruskich

2011-12-13 11:14:45 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2011-12-08 16:05, Anai pisze: > Ser dodajecie do ciepłych czy wystygniętych ziemniaków? Dowolnie, byle solidnie odparowanych, a ser tłusty i dobry. Plus pieprz, cebulka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wędzone żwiartki z kurczaka

2011-12-13 19:14:53 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2011-12-13 19:51, XL pisze: > Jedna ćwiartka ważyła sporo ponad 1 kg i > wystarczała na rosół i drugie danie dla 5-6 osób. 1 kg surowego kuraka wystarczył na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wędzone żwiartki z kurczaka

2011-12-13 19:31:38 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2011-12-13 20:18, XL pisze: > Prawie półtora. Chyba naprawdę nie masz wyobrażenia, jak mięsny jest taki > stwór. Mięso jedliśmy z rosołu. Było przepyszne nawet ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wędzone ćwiartki z kurczaka

2011-12-13 19:51:08 | Bbjk inne posty tego autora

http://images02.olx.com.ph/ui/2/78/34/3746743 4_3.jpg -- Bbjk [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wędzone żwiartki z kurczaka

2011-12-13 19:53:10 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2011-12-13 20:39, Dawid pisze: >> A co dopiero takie kogucie tuczniki, które sięgają cioci (jest dosyc >> niska) >> prawie do pasa. > > Gość w Holandii ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak przepisowo zabić karpia...

2011-12-16 07:13:14 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2011-12-16 01:03, Aicha pisze: > W dniu 2011-12-15 17:35, Lebowski pisze: > >> Poza tym tlumaczylem juz, ze stylizowanie na chama slabo mi wychodzi :P > > Ty się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chwalę się... :P

2011-12-16 07:38:42 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2011-12-16 00:20, Anai pisze: >> Bez zdobień i nie za tę cenę masz w Makro - seryjną sztampę. > > Nie wiem, nie bywam w Makro. > Jeżeli, jak piszesz, seryjna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak przepisowo zabić karpia...

2011-12-16 07:41:59 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2011-12-16 08:31, Qrczak pisze: > L. swej marności świadom sam się wycina zapobiegawczo. Aha,. Nie znam, nie mam zdania własnego, więc zdaję się na Twoje. Widzę pewne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 12 . [ 13 ] . 14 ... 20 ... 60 ... 200