Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2006-10-27 20:23:30 | BBjk inne posty tego autora
clafoutis napisał(a): > rzeczuywiście jak użyjesz polskeij 18 lub 20 to się zważy chyba tylko w > polsce tak sie dzieje. ale jak walniesz 30 albo wyżej wszystko będzie ok ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: krem czekoladowy2006-10-27 20:24:50 | BBjk inne posty tego autora
clafoutis napisał(a): > dzięki , > nabrałem trochę wiary bo qwa cięzko było. Grunt, że już lżej. Qwa. -- pa, BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pomocy...2006-10-28 04:47:13 | BBjk inne posty tego autora
oshin napisał(a): > Mam pięć żółtek... > słuchajcie do czego je wykorzystać? > > Udało mi się schrzanić pianę na biszkopt, bo młode zaczęło płakać i w > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Spokój czy to tak wiele?2006-10-28 05:09:29 | BBjk inne posty tego autora
JerzyN napisał(a): >> A ładnie to nie poznawać starych znajomych? > > Tia, przytul ją jeszcze, pogłaszcz i pocałuj. > ;-) Twoja troskliwość jest wzruszająca, jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cukier krysztal - do jakich wypiekow?2006-10-29 18:02:53 | BBjk inne posty tego autora
Magdalena Bassett napisa¸(a): > Chodzi mi o ten cukier, ktory ma wieksze krysztalki, niz ten uzywany na > codzien. Prawdopodobnie chodzi Ci o rafinowany, jest dobry do konfitur ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigos mi wyszedł za kwaśny :(2006-10-30 09:00:45 | BBjk inne posty tego autora
Dolby napisał(a): > Witam > Bigos wyszedł mi za kwaśny (nauczka na przyszłosc). Rodzinka takiego nie > lubi > Pytanie czy można coś z tym zrobić ?? Dodaj świeżej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigos mi wyszedł za kwaśny :(2006-10-30 09:05:31 | BBjk inne posty tego autora
Dolby napisał(a): > dzieki :) zmykam do sklepu po mlodą kapustkę Tak tylko na wszelki wypadek: duś ją osobno, a dodaj miękką do bigosu, tez pozdrawiam :) -- pa, BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co i jak zrobić z udżca indyczego???2006-10-31 10:11:03 | BBjk inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): > Wszystko się zgadza. Jednak to nie powód, by dawać go do każdej potrawy. Nie powód, ale jeśli ktoś lubi, to też nie powód się bulwersować. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co i jak zrobić z udżca indyczego???2006-10-31 10:26:35 | BBjk inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): > Czy ja się bulwersuję? Ja się dziwie. wspólczuję i lituję. ;-) Toż to niemal definicja 'bulwersu' :) > Ponadto nie chodzi mi o to, że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co i jak zrobić z udżca indyczego???2006-10-31 13:36:04 | BBjk inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): >> Toż to niemal definicja 'bulwersu' :) > > <http://www.slownik-online.pl/kopalinski/A B92F3CDDA0 11006C12565B50066B9BD > .php> Skąd ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia