Szukana fraza: Autor: Paul Urstein <p...@p...ch>
Znaleziono: 148 wiadomości
2000-05-12 09:19:34 | Paul Urstein inne posty tego autora
Magdalena Bassett a écrit : > Moj maz potrafi mnie blagac, zeby gosciom podac co innego na > deser, a dla niego zostawic wszystkie creme brulée na potem, schowac do > szafy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nauczcie mnie gotować?2000-05-12 09:23:21 | Paul Urstein inne posty tego autora
Iza a écrit : > Mam 20 lat i nie umiem gotować.Cokolwiek przygotuje nie jest zbyt dobre. W > ciastach robie zakalce ,a inne potrawy psuje w najrozniejszy sposób. > Chciałabym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dieta2000-05-12 09:27:32 | Paul Urstein inne posty tego autora
mAx a écrit : > Hmmmmm..... > Moze to zbieg okolicznosci, > ale pamietam swietnego szampana, > niezle jedzenie i stol do bilarda ( gdzies kolo Lozanny ) > > guess who ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to jest tiramisu?2000-05-12 09:29:37 | Paul Urstein inne posty tego autora
Aleksandra Stachurska a écrit : > MaZi <m...@h...pl> napisał(a) w artykule <3...@n...vogel.pl>... > > Witam, > > prosze sie nie smiac, naprawde nie wiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: OLBRZYMIA PROSBA2000-05-12 09:57:03 | Paul Urstein inne posty tego autora
Magdunia a écrit : > Kolezanka z Autrii bawila u mnie jakis czas temu i na kolacje pewnego > dnia dostala placki ziemniaczane (wersja standardowa). Robil je moj > ojciec, ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szparagi2000-05-17 09:00:39 | Paul Urstein inne posty tego autora
Kamas a écrit : > Postanowiłem po raz pierwszy w życiu spróbować szparagów i stwierdziłem, że > tego sie nie da jeść, Same wióry!! a może kupiłem jakieś stare? Serwus, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Zapiekanka z oberzyny2000-05-18 08:32:22 | Paul Urstein inne posty tego autora
Wyszlo nam wczoraj cos fajnego i ladnego (a jedno drugiemu nie przeszkadza...) Oberzyna pokrojona w talarki Pomidor Czosnek, przyprawy i oliwa Pokroic oberzyne na talarki (+/- 5mm) i zalac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gazpacho2000-05-19 10:59:41 | Paul Urstein inne posty tego autora
Ana a écrit : > Opowiedzcie mi czy robiliście kiedyś gazpacho. Czesto i bez ryzyka.... Witaj, jesli komus uda sie zepsuc Gazpacho, powinien dostac nagrode Nobla za niezdarnosc..... ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zapiekanka z oberzyny2000-05-21 22:59:12 | Paul Urstein inne posty tego autora
Dagmara a écrit : > a 'przeciwpasta' to raczej brzmi > srednio:)))) oj zgoda... antipasta to inaczej mowiac dania (a raczej przystawki) podane przed makaronem w nastepnej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sztuka podawania2000-05-23 14:24:45 | Paul Urstein inne posty tego autora
Aleksandra Stachurska a écrit : > Chyba kazdy sie zgodzi, ze na efekt koncowy kulinarnych wysilkow bardzo > duzy wplyw ma sposob padania potrawy, kompozycja smakowa i kolorystyczna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia