Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości





Re: Kuzu vel kudzu.

2013-03-13 15:21:57 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 13.03.2013 16:14, schrieb Ikselka: > Dnia Wed, 13 Mar 2013 16:11:33 +0100, Zansibar napisał(a): > >> białka są nie tylko kwaśne, ale >>>> mogą być też ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak upiec dobrą pieczeń wołową

2013-04-04 15:52:33 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 25.03.2013 14:44, schrieb Ikselka: ... > głębokim rondlu, wrzuć pokrojone w grubą kostkę warzywa jak do rosołu, > chwilę podsmaż razem z nimi. Do bardzo gorącego miesa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak upiec dobrą pieczeń wołową

2013-04-08 13:42:43 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 04.04.2013 18:08, schrieb Ikselka: >> Osobiście jestem za pierwszym podlaniem zimną wodą, bo wtedy mięso >> zamyka pory i jest soczystsze. > > Wszyscy zawodowi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z m?ki owsianej?

2013-04-10 08:07:37 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 09.04.2013 09:32, schrieb masti: > Dnia pięknego Tue, 09 Apr 2013 08:10:41 +0200 osobnik zwany Stefan > napisał: > >> U?ytkownik "Stachu Chebel" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z mąki owsianej?

2013-04-10 08:17:34 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 04.04.2013 19:55, schrieb Ikselka: > No kupiłam kilo, bo jakoś takoś w Tesco w oko mi wpadła i mi ręka poleciała > do niej. > Osobiście nic z takowej mąki nie robiłem, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gotowanie kaszy Jaglanej i Ryżu

2013-04-16 14:39:39 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 16.04.2013 14:19, schrieb Robson: > mniej wody, krócej gotuj, w ostatniej fazie zawija się przykryty garnek > kołdrami i poduszkami i pięknie sobie ryż dochodzi. No nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gotowanie kaszy Jaglanej i Ryżu

2013-04-17 09:55:46 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 17.04.2013 08:03, schrieb Robson: > >> No nie, chcesz zrobić placek ryżowy? Osobiście robię to tak, że ryż po > > > No nie wiem, zawsze jest na sypko, co prawda ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czym panierować piersi z kurczaka?

2013-04-19 12:45:35 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 18.04.2013 23:17, schrieb iwanos: > Buła tarta i mąka się przejadły > macie jakieś sprawdzone sposoby na smaczną panierkę? Do tartej bułki dodać parmezan, może być ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czym panierować piersi z kurczaka?

2013-04-22 09:52:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 19.04.2013 19:51, schrieb Grzegorz Prędki: > W dniu 2013-04-18 23:17, iwanos pisze: >> Buła tarta i mąka się przejadły >> macie jakieś sprawdzone sposoby na smaczną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czym panierować piersi z kurczaka?

2013-04-23 10:56:13 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Am 23.04.2013 00:25, schrieb iwanos: >> Przy ilości panierki niezdrowość nie jest taka tragiczna. Panierka z >> bułki też nie jest taka super. Ale panierki smakują ;-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 50 ... 90 ... 98 . [ 99 ] . 100 ... 106