Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: i...@r...com.pl (Klient - rzeczoznawcyap - info)
Znaleziono: 700 wiadomości





RE: dzien eksperymentow

2001-09-17 11:28:17 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Herbatka > 3. Zrobilysmy zapas kielbasy w soikach - ale zeby nie bylo > banalnie to nie > byla taka zwykla kielbasa tylko chorizo. Ty, skąd miałaś chorizo ??? Mojemu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: faszerowana papryka

2001-09-17 12:39:41 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: skrzacik > ciekawe polaczenie smakowe ryby z papryka, nie stosowalam go dotad. > A błąd. W Borucie na Nowym Mieście ostatnio konsumowałam sałatkę tuńczykową z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Z porannej poczty

2001-09-18 07:51:53 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

Na egzaminie na akademii rolniczej, zdaje jakiś Arab. - Proszę mi podać skład kiszonki - zadano mu pytanie Na to Arab zrobił wielkie oczy, szczęką uderzył za zdziwienia w stół ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: Czy macie slabosc do... McD..a

2001-09-18 07:52:03 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Jerzy > A niech ich szlag trafi za tzw. skrzydelka. Kupilem > doslownie 4 szt. [do > spólki z zona] !!! > I tfuj... czegos bardziej okropnego w zyciu nie jadlem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: tzw. sztucznosci -- dlugie (bylo:Re: korpiele)

2001-09-18 07:51:53 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Wladyslaw Los > Nie bede wiec juz przytaczal takich argumentow, ze Chinczycy podobno > uznaja smak glutaminianu jako piaty smak obok slonego, slodkiego, > kwasnego i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: faszerowana papryka

2001-09-18 07:52:03 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Jerzy > [...] > > pytanie kelnerki: smakowało? odpowiedział głośno i > wyraźnie NIE !!!. > > Kelnerka zrobiła głupią minę, a my musieliśmy łagodzić ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: Cafe Za Słupem

2001-09-18 07:52:03 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: MechaGodzilla > Jerzy a co my z takiego swiezego pawia zrobimy???????? Jak to co. Pawie języczki (może nie sztuczne, ale też okropne, albowiem przyczyną upadku Cesarstwa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: tzw. sztucznosci -- dlugie (bylo:Re: korpiele)

2001-09-18 07:52:03 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Herbatka > Bo > wychowywanie rodziny tak, aby sama byla sobie w stanie > przygotowac smaczny i > pelnowartosociowy posilek w naturze matek Polek raczej nie lezy ;-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: Forma do muffin

2001-09-18 07:52:03 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Kaliope > Jezeli ktos nabedzie omawiane foremki to prosze o sygnal, > bo takze poszukuje;-)))))))) > W Tesco widziałam, nie wiem czemu nie kupiłam... Ale dzisiaj kupię. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: jaka sie wam kuchnia marzy?

2001-09-18 07:52:13 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Konrad Brywczyński > > A ja mam wielkie wyro z Ikei. Jeszcze stoi. > > Może za mało albo za delikatnie używane? ;-) Standardowo. -- Maya "When God made man ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 41 . [ 42 ] . 43 ... 50 ... 70