Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: i...@r...com.pl (Klient - rzeczoznawcyap - info)
Znaleziono: 700 wiadomości





RE: Wątróbkacielęca

2001-08-21 07:28:04 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Jacek > Mozliwe ze teraz cos chlapne... ale mnie uczyli, ze czasem dobrze ja > zostawic tak zeby sobie troche polezala /no oczywiscie nie > przesadajac i > czekajac az ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: Małe latające w kuchni ;o)

2001-08-21 07:28:04 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Adam Moczulski > Spróbujcie podtruć toto Raidem na komary. Tym w > buteleczce wkładanej do > kontaktu. W każdym bądź razie rybiki u mnie w ten sposób padły. Aaaaa, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: owoce na zime

2001-08-21 08:45:33 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Wknpim > > O jeeny, daj mi te jeżyny, ja je pochłonę w 3 sekundy! > Szkoda, że ja tych > jeżyn nie dostałam. Swoją drogą ilekroć jestem w jakimś > lesie to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: owoce na zime

2001-08-21 11:54:52 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Jacek > > Posiadam jeden krzak jeżyny, ale jest tak obsypana owocem, że > > codziennie zbieram około kilograma, > hmm, duzo jak na jeden rkzew, samemu to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: cholesterol raz jeszcze

2001-08-21 15:35:37 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: em > > > trzeba odroznic tluszcze jednonienasycone i wielonienasycone. > > > Wielonienasycone, poniewaz latwo sie utleniaja - moga byc > > > dla organizmu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: owoce na zime

2001-08-22 11:45:20 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Jacek > > I jeszcze raz przepraszam.. wybczysz? > Gafę tak. Ortografii nie. ;-)) -- Maya "When God made man, she was only testing" -- Archiwum grupy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: Sos bolonski

2001-08-23 07:17:05 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Barbara > > A można wiedzieć, po co w takim razie ten sos? Bo IMHO > poza nim dodajesz > > wszystkie składniki sosu. Glutaminian sodu można kupić w > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: Serce z ciasta - prośba

2001-08-23 07:17:05 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Aneta Baran > Maja Krężel <o...@f...onet.pl> wrote: > > Moje starsze dziecię wymyśliło sobie, że koniecznie chce > tort/ciasto > > w kształcie serca. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: Schabowy

2001-08-23 10:50:56 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: Ewa N. > > Ale czy ow kurczak "po ukrainsku" nie nazywa sie czasem > "kotlet de volaille" > ? Dopiero się zaczęłam uczyć francuskiego (głupia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

RE: cholesterol raz jeszcze

2001-08-24 06:03:08 | Klient - rzeczoznawcyap - info inne posty tego autora

From: em > > > Dear Maya, > No, tego już nie wytrzymam. Rzeczywiście namąciłaś do oporu. > To nie olej jest antyutleniaczem, tylko - jak sama > zacytowałaś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 29 . [ 30 ] . 31 ... 40 ... 70