Szukana fraza: Autor: "Kamas" <m...@k...net.pl>
Znaleziono: 220 wiadomości
2001-11-19 09:13:34 | Kamas inne posty tego autora
Użytkownik "news.pol.pl" <m...@o...pl> napisał w wiadomości news:2517-1006012603@195.114.189.110... > Witam! > Czy ktos ma doswiadczenie jak usunac zbedne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
grusza2001-11-22 08:14:38 | Kamas inne posty tego autora
jakie podkładki popularne w handlu najbardziej skarlają grusze? i do jakich odmian najbardziej pasują? -- Pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński ICQ 14539957 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: grusza2001-11-22 08:31:50 | Kamas inne posty tego autora
Sorry! Przeczytałem ten mój post i doszedłem do wniosku, że wygląda jakbym chciał kupić podkładki. Nie. Chcę kupić jedną dobrą gruszę na karłowej podkładce. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
uczep2002-03-11 18:53:32 | Kamas inne posty tego autora
to jakaś zwisająca roślina o żółtych kwiatach, jak to będzie po łacinie? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Odp: pszenica- jak zmielic2000-01-15 10:58:28 | Kamas inne posty tego autora
Zależy co chcesz zrobić. Kiedyś piekłem sobie chleb Grahama, to po prostu moczyłem pszenicę, a potem przekręcałem przez maszynkę do mięsa :-)) -- Sławomir Jan Marusiński UIN ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: POMOCY - Karaski w śmietanie - -pilnie2000-01-30 15:43:46 | Kamas inne posty tego autora
Świeże, oczyszczone i osolone karaski obtaczać w mące,umoczyć w rozbitem jajku, obsypać przesiana bułeczką i obrumienić na obydwie strony. Karasie usmażone ułożyć na półmisku ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Salami z osła ??????????2000-02-15 05:09:56 | Kamas inne posty tego autora
salami jest wieprzowe, mięso na salami pochodzi ze specjalnie hodowanych tuczników o wadze powyżej 120 kg -- pozdrawiam:-)) Sławomir Jan Marusiński UIN 14539957 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: ryz - jak to sie robi ?2000-02-16 04:12:30 | Kamas inne posty tego autora
ryz nie wiem, a prażona kukurydza nie ma żadnej chemii. jest to po prostu specjalna odmiana tzw. pękająca, rzuca się na patelnie i praży -- pozdrawiam:-)) Sławomir Jan ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: brakujace posty2000-02-20 15:12:02 | Kamas inne posty tego autora
-- http://home.t-online.de/home/juergen.haible/e nglish. htm program nazywa się hamster. a ja bym prosił o listę serwerów newsowych- skąd ściągnąć? pozdrawiam:-)) Sławomir ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Baklazany2000-03-10 04:00:16 | Kamas inne posty tego autora
po grecku... bakłażany obrać, ale tak, że zdejmujemy tylko jeden wiór skóry wzdłuż, od nasady, poprzez główkę do nasady. naciąć wzdłuż do połowy w miejscu obranym, tak by ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia