Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: clafoutis <c...@i...pl>
Znaleziono: 160 wiadomości





Re: Wołowina.

2006-11-15 10:11:13 | clafoutis inne posty tego autora

witam, nie wiem co masz na myśli piszac świeżość poubojowa?? piotr Użytkownik clafoutis napisał: > > > Użytkownik Panslavista napisał: > >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [Makaron] Co zamiast Malmy?

2006-11-15 15:23:09 | clafoutis inne posty tego autora

daj spokój to już nadinterpretacja piotr Użytkownik Andrzej napisał: > > Użytkownik "Beata Mateuszczyk" <b...@p...gazeta.pl> napisał w > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [Makaron] Co zamiast Malmy?

2006-11-15 19:04:25 | clafoutis inne posty tego autora

> > Uzytkownik "Andrzej" <a...@p...onet.pl> napisal w wiadomosci > news:ejesem$1m0$1@news.onet.pl... > >> a tak przy okazji to zmien kodowanie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mleko do cappucino

2007-03-22 17:31:43 | clafoutis inne posty tego autora

Gosia Plitmik wrote: > renszo napisał(a): > >> Mam pytanie, czy temperatura mleka ma znaczenie w przygotowaniu >> capuccino?? Czasem mleko uda sie spienic a czesto nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ksiazki kucharskie

2007-03-22 17:44:26 | clafoutis inne posty tego autora

KaRoLa wrote: > Po przegladnieciu oferty merlina w sprawie ksiazek kucharskich poczulam > sie zawiedziona i odrobine zdezorientowana. > Zatem jakie ksiazki wy polecacie. Nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Małże - mule - pomocy

2007-03-24 16:25:52 | clafoutis inne posty tego autora

można i tak ale ja aż takiej wielkiej roli do lekko otwartych nie przykładam. nie zapominajcie że ten produkt jedzie do nas ładne kilkaset albo i nawet ponad tysiąc kilometrów ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: No?e kuchenne-Fiskars,Solingen czy inne?

2007-03-25 10:10:26 | clafoutis inne posty tego autora

Szymu? wrote: > Jaki jest problem z myciem no?y w zmywarce ? > Chodzi o to, ?e trac? jakie? w?a?ciwo?ci, czy o to, ?e nie wychodz? czyste ? > > jeśli są twarde tzn mają ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Proste pytanie.

2007-03-29 08:46:09 | clafoutis inne posty tego autora

dokłądnie . z opisu wychodzi jakaś bryja . domyslam się że po prostu gotujesz w niewielkiej ilości wody. a wody powinno być dużo. piotr > > [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Proste pytanie.

2007-03-29 10:36:03 | clafoutis inne posty tego autora

no cóż nie będe cię na siłę wyprowadzał z błędu. ale zastanówmy sie przez chwilkę nad tym. robimy np. carbonarę. przelewanie makaronu zimną wodą wydaje się bezcelowe bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jeszcze, jak gotować jajka żeby ...

2007-04-07 09:29:41 | clafoutis inne posty tego autora

Ludek Vasta wrote: > Andrzej napsal(a): > >> Jak ugotować jajka żeby nie popękały skorupki ? > > > Robie igielka dziurke na szerszym koncu jajka. No i woda jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 3 . [ 4 ] . 5 ... 10 ... 16