Szukana fraza: Autor: "maciek" <m...@o...pl>
Znaleziono: 55 wiadomości
2005-01-26 07:31:32 | maciek inne posty tego autora
Czasem cos tu napisze choć cześciej czytam, i zauważyłem że też jest tu Maciek To ja bedę się podpisywał od teraz: -- Maciej [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
karaluchy2004-10-20 07:37:02 | maciek inne posty tego autora
Witam. Jestem tu pierwszy raz, i mam prośbe dobry środek na karaluchy, a jak już ten temat był przez was wałkowany to jak dostać się do archiwum. -- Maciek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: wilgoć2005-01-11 10:35:15 | maciek inne posty tego autora
Dzięki. tak też myślałem że chodzi o wentylację -- Maciek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
fototapety2005-01-13 07:18:43 | maciek inne posty tego autora
Witam. Poszukuje ciekawych fototapet na ściane, interesuja mnie strony w internecie lub sklepy w rejonie szczecina. -- Maciek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Odp: Natka pietruszki2003-10-17 07:02:02 | maciek inne posty tego autora
Witam Ja suszę wszystkie zioła. Pietuszkę rozłusz na sciereczce w przewiewnym miejscu, i przewracaj z dwa razy dziennie. Ładnie sie podsuszy a i kolor jest ładny potem najlepiej do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: mięso gulaszowe co dalej?2003-10-17 12:47:23 | maciek inne posty tego autora
witam No jak mieso gulaszowe to gulasz, ale może też byc zmielone na kotlety mielone, albo pokroić drobniej i można zrobić tzw giros (Greckie to jedzenie), a mieso natrzyj solą tylko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: czy ktoś mi powie jak się gotuje barszcz czerwony??2003-10-20 08:28:27 | maciek inne posty tego autora
A czosnku nie dajecie? i najlepsze jest do barszczu mięso wołowe, tylko że najpierw gotuje bez buraków, żeby póżniej wykożystać mięso do uszek lub innych pierożkow. Pa [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: węgorz2003-10-29 14:08:15 | maciek inne posty tego autora
Witam No ale najpierw do garnka z solą żeby sie wyszlamował, no i trzeba reką od głowy do ogona wyciskać, chyba rozumiesz nie wiem jak to opisać, a jak będzie długo w tej soli to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pyzy ziemniaczane z mięsem2004-07-19 10:35:54 | maciek inne posty tego autora
Myśle że i takie mięso może byc i takie, podsmażone bedzie miało inny smak, a tylko ugotowane inaczej smakuje. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pizza wczorajsza2004-07-19 11:23:12 | maciek inne posty tego autora
Ale z Ciebie chwalipieta, to może jakiś Ciekawy prosty ale wykwintny przepisik.:))) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia