Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "maciek" <m...@o...pl>
Znaleziono: 55 wiadomości





uwaga

2005-01-26 07:31:32 | maciek inne posty tego autora

Czasem cos tu napisze choć cześciej czytam, i zauważyłem że też jest tu Maciek To ja bedę się podpisywał od teraz: -- Maciej [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

karaluchy

2004-10-20 07:37:02 | maciek inne posty tego autora

Witam. Jestem tu pierwszy raz, i mam prośbe dobry środek na karaluchy, a jak już ten temat był przez was wałkowany to jak dostać się do archiwum. -- Maciek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: wilgoć

2005-01-11 10:35:15 | maciek inne posty tego autora

Dzięki. tak też myślałem że chodzi o wentylację -- Maciek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

fototapety

2005-01-13 07:18:43 | maciek inne posty tego autora

Witam. Poszukuje ciekawych fototapet na ściane, interesuja mnie strony w internecie lub sklepy w rejonie szczecina. -- Maciek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Odp: Natka pietruszki

2003-10-17 07:02:02 | maciek inne posty tego autora

Witam Ja suszę wszystkie zioła. Pietuszkę rozłusz na sciereczce w przewiewnym miejscu, i przewracaj z dwa razy dziennie. Ładnie sie podsuszy a i kolor jest ładny potem najlepiej do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: mięso gulaszowe co dalej?

2003-10-17 12:47:23 | maciek inne posty tego autora

witam No jak mieso gulaszowe to gulasz, ale może też byc zmielone na kotlety mielone, albo pokroić drobniej i można zrobić tzw giros (Greckie to jedzenie), a mieso natrzyj solą tylko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: czy ktoś mi powie jak się gotuje barszcz czerwony??

2003-10-20 08:28:27 | maciek inne posty tego autora

A czosnku nie dajecie? i najlepsze jest do barszczu mięso wołowe, tylko że najpierw gotuje bez buraków, żeby póżniej wykożystać mięso do uszek lub innych pierożkow. Pa [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Odp: węgorz

2003-10-29 14:08:15 | maciek inne posty tego autora

Witam No ale najpierw do garnka z solą żeby sie wyszlamował, no i trzeba reką od głowy do ogona wyciskać, chyba rozumiesz nie wiem jak to opisać, a jak będzie długo w tej soli to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pyzy ziemniaczane z mięsem

2004-07-19 10:35:54 | maciek inne posty tego autora

Myśle że i takie mięso może byc i takie, podsmażone bedzie miało inny smak, a tylko ugotowane inaczej smakuje. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pizza wczorajsza

2004-07-19 11:23:12 | maciek inne posty tego autora

Ale z Ciebie chwalipieta, to może jakiś Ciekawy prosty ale wykwintny przepisik.:))) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 3 . [ 4 ] . 5 . 6