Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl>
Znaleziono: 348 wiadomości





Re: krem ze szparagów

2000-01-18 11:38:25 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Trafiłam na cos, co jest pyszne.... > Nie bijcie, proszę, bo chodzi o tzw "gorący kubek", konkretnie jest to > krem ze szparagów Knorra. Niebanalne, wyobrażam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krem ze szparagów

2000-01-18 16:29:47 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Tutaj bym dodal, ze przetrzec przez sito bo beda w zupce wlokna kore niesa za > dobre. Sorry, zapomnialem. Jasne, ze koniecznie po zmiksowaniu jeszcze przez sito :) > A tutaj ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krem ze szparagów

2000-01-19 13:03:34 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> mniam, dzięki...ale gdzie ja teraz dostanę swieże szparagi...? > W marcu powinny pokazac sie importowane, ale beda w takiej cenie, ze raczej za drogie na zupke. Pozostaje wiec ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mrożone krewetki - pomocy.

2000-01-19 16:15:20 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Może mi ktoś podpowiedzieć jak można przygotować właśnie mrożone krewetki? > Ja spotkałem się tylko ze świeżymi w sałatkach i jeszcze tylko raz na pizzy > ale nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak sie robi KOGIEL MOGIEL

2000-01-19 17:43:04 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Ja probowalam z luzeczka whisky - mmm, rewelacja. > > Agnieszka > Mozna takze dodac likier kawowy, kakaowy, pomaranczowy (Aurum, Cointreau), cytrynowy (Limonce) i wiele ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Temperatura pieczenia Pizzy

2000-01-20 00:05:53 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Kolega dostal ostatnio prace w pizzerni i powiedzial mi, ze pieka > pizze w temp. 340 C. Dla mnie jest to troche egzotyczne, > ponieweaz jestem nauczony, ze pizze (ciasto ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pasta

2000-01-20 19:32:10 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Witaj. Czy chodzi ci o przepis na ciasto na makaron domowej roboty i na > pesto domowej roboty? > -=M=- Pesto raczej musi kupic gotowe, bo o tej porze roku bazylia w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Flaki po wlosku

2000-01-21 20:28:53 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Osobiscie wole je w formie gestej, chociaz "spolecznie" sa chyba postrzegane > jako "samodzielne" danie, ale jednak zupa. > Agnieszka Pozwole sobie wtracic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Flaki po wlosku

2000-01-22 09:27:45 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

> Nie ma czegos takiego. Bogracz jest polska potrawa barowa. Wegierska > kuchnia zna jedynie "bogracs gulyas", czyli gulasz z kociolka, jaki > robia sobie pasterze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Flaki po wlosku

2000-01-22 09:28:56 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora

zgodnie z podstawowa dewiza kazdego > kucharza "gosc w dom, lyzka wody do zupy" > Obrazasz kucharzy :))) Przemyslaw Koziarski [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12 ... 20 ... 30 ... 35