Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "dorka" <d...@i...pl>
Znaleziono: 463 wiadomości





Re: piernik

2002-12-02 18:44:15 | dorka inne posty tego autora

mam nadzieje ze jednak nikt tego nie czyta Ktos czyta pewnie. Dzjcie sobie spokoj, dziewczyny, Swieta za pasem, podzielcie sie oplatkiem w Wigilie i juz. Pzdr. Dorota ps. Chetnie bym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kiszenie burakow na barszcz

2002-12-03 18:07:09 | dorka inne posty tego autora

> czy faktycznie trzeba szukac takiego starego czarnego chleba na zakwasie? Ja robilam zakwas wg przepisu W. Losa bez chleba i soli i wyszedl przepyszny. Sprobuj. Pzdr. Dorota [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Roboty wieloczynnosciowe - Wasze opinie

2002-12-11 20:48:36 | dorka inne posty tego autora

> 6 lat temu kupilam moulinexa i jestem nim zachwycona, nie wyobrazam sobie > zycia kuchennego bez niego:) dokupilam sobie przystawke do tarcia ziemniakow > na placki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiszenie burakow na barszcz - relacja

2002-12-17 09:11:33 | dorka inne posty tego autora

Narobilas mi smaka, Jolus, dzisiaj chyba jeszcze nie za pozno na kiszenie. Powiedz mi tylko jedno, czy, jak dodam zamiast chleba na zakwasie taki hurtem pieczony, to nie schrzanie calosci ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiszenie burakow na barszcz - relacja

2002-12-17 09:38:25 | dorka inne posty tego autora

> U nas w domu z racji tego ze trudno o chleb na zakwasie czesto robi sie > zakwas bez chleba - to skisnie ale potrzebuje wiecej czasu. > Walkie! To sie chyba nie wyrobie do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiszenie burakow na barszcz - relacja

2002-12-17 09:46:54 | dorka inne posty tego autora

> Moge Ci dac, tylko jestem w srodmiesciu i na bemowie raczej nie bede w > najblizszym czasie. Poszukam, jak nie znajde, napisze do Ciebie na priv i podjade moze, co? Dzieki bardzo. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Metalowy gar i kiszenie burakow???

2002-12-19 10:51:09 | dorka inne posty tego autora

Druga mozliwoscia jest emaliowany - moze byc? Ja wlasnie w emaliowanym wczoraj zakisilam buraki. Chyba lepszy od nierdzewki, jakos nie mam do nich przekonania, osobiscie. > Czy to ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Metalowy gar i kiszenie burakow???

2002-12-19 13:10:23 | dorka inne posty tego autora

> Zdjac ten korzuch i uzyc, czy wywalic wszystko? Pies drapal te buraki i tak sa na zwalke. Moze sprawdz organoleptycznie, czy kwas nadaje sie do uzycia po zdjeciu tego kozucha ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Garnki Berghoff- jak utrzymac w pelnym blasku?

2003-01-02 18:51:09 | dorka inne posty tego autora

Mam te cudowne gary, dostalam od Mikolaja, teraz gotuje, smaze, dusze i w ogole...I mam maly problem. Po umyciu garnka zostaja mi na jego wewnetrznej powierzchni smugi, odciski po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Indyk u Basi Cz.Wczoraj

2003-01-07 13:41:30 | dorka inne posty tego autora

Użytkownik "Barbara Czaplicka" <b...@i...com.pl> napisał w wiadomości news:025e01c2b64b$50fa7970$d5f2573e@home68z1d ftw81.. . > No i pieklysmy ja w temp. 200 stopni C ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 8 . [ 9 ] . 10 ... 20 ... 30 ... 47