Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Znaleziono: 359 wiadomości





Re: Tani ekspres ciśnieniowy cd :]

2005-03-31 10:51:30 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Lukasz napisal(a): >Mam jeszcze pytanko odnosnie samego parzenia. Gdyz nasz expres ma chyba maly >pojemniczek na podgrzana wode. Tak ze po nagrzaniu, wody starcza na niecala ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak sci?gn? skórkę z papryki

2005-04-07 07:45:36 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

cherokee napisal(a): >Włozyc do piekarnika i piec w ok. 200st., az skórka się częściowo przypali. >Po wyjęciu włożyć paprykę do torebki foliowej i zamknąć szczelnie. Gdy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak sci?gn? skórkę z papryki

2005-04-07 08:29:42 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

"JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl> napisal(a): >> A po wlasciwie sciagacie? Czy to nie jest zbedne zawracanie czterech >> liter? > >Są tacy co jej nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia turecka - oryginalna

2005-04-20 08:37:05 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

"nightmen" <nightmen(wytnij to)@poczta.onet.pl> napisal(a): >trunki najlepsza wódeczka anyzowa grosze kosztuje No dobrze, a jak to wlasciwie jest z alkoholem tamze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia turecka - oryginalna

2005-04-21 10:05:10 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Marsjasz napisal(a): >>>trunki najlepsza wódeczka anyzowa grosze kosztuje >> >> No dobrze, a jak to wlasciwie jest z alkoholem tamze? Przeciez to kraj >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dylemat wędliniarski

2005-04-21 22:37:59 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Tatiana napisal(a): >> troche OT, ale: >> a czy to dotyczy także serów pleśniowych? > >nie, ponieważ do wytwarzania pleśni na serach pleśniowych używane są ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dylemat wędliniarski

2005-04-22 07:46:44 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Tatiana napisal(a): >>>nie, ponieważ do wytwarzania pleśni na serach pleśniowych używane są >>>specjalne gatunki pleśni >> >> Co to znaczy 'specjalne'? ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dylemat wędliniarski

2005-04-22 08:02:38 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Krysia Thompson napisal(a): >>Znaczy, uzycie slowa 'specjalnie' wnosi zeo. Kazdy moze wymylec, ze to >>sa jakies 'specjalne' gatunki plesni. Sek w szczegolowsci opisu. Swego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dylemat wędliniarski

2005-04-22 09:17:25 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Tatiana napisal(a): >>>> Co to znaczy 'specjalne'? >>>W moim zdaniu - do tego przeznaczone, przygotowane, a nie, że zostawiamy ser >>>na powietrzu i czekamy, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dylemat wędliniarski

2005-04-22 09:37:54 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Krysia Thompson napisal(a): >>>A dawales jej ser, ktory siedzial w lodowce pol wieku, porosl >>>plesnia??? >> >>No nie, nie probowalem ;--). Natomiast bardzo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 8 . [ 9 ] . 10 ... 20 ... 30 ... 36