Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2004-07-16 21:40:24 | waldek inne posty tego autora
Luiza wrote: > Ale jaką? > schab, karkówka, łopatka, nóżki? > lub jeszcze coś innego? > >> Potrzebuje dobry przepis na wieprzowine i to bardzo szybko >> Byla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Świnia na Rynku! PS2004-07-17 10:29:27 | waldek inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > In article <w...@n...one t.pl>, > >>>> Władysław >>> === >>> Krzyżaków nie oglądałeś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kiszę ogórki i mam pytanie?2004-07-17 21:36:36 | waldek inne posty tego autora
Agata wrote: > bo chlopy maja rozne ogorki.... === Zielone też? waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kotlety de volaille2004-07-19 01:49:19 | waldek inne posty tego autora
eM eL wrote: > MałgosiaM <m...@w...pl> napisał(a): > >> Chce jutro zrobic te kotlety na obiad ale nie mam pojęcia jak je >> dobrze zwinac aby maslo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Naczynia BERGHOFF2004-07-25 18:44:29 | waldek inne posty tego autora
Magdalena Fabrykowska-Młotek wrote: > On Sun, 25 Jul 2004 14:10:43 +0200, pakarob wrote: > > >> 2. czym roznia sie noze Phenolic, Hollow, Forged, Gourmet Line >[ciach] ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Golabki w lisciach kiszonej kapusty2004-07-28 20:33:46 | waldek inne posty tego autora
juras wrote: > Takie gotowe , zakiszone glowki kapusty mozna kupic na Wegrzech bez > problemu ,czy moze ktos ma doswiadczenia z kiszeniem takiej glowki > kapusty ,wycinac liscie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tanie potrawy!!!2004-08-03 12:37:11 | waldek inne posty tego autora
Kosmo wrote: > Mam wyzwanie dla wszystkich specow od noza i patelni: jak i co > ugotowac, usmazyc... mając bardzo ograniczone srodki finansowe. > Gotowanie to sztuka ale nie tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak to niegdyś gotowano2004-08-03 12:43:07 | waldek inne posty tego autora
ewa wrote: > Ofiarą takiego bulionu padała > cała krowa, to znaczy mięso i kości. Dodawano także kilka kur i inne > mięsiwa oraz jarzyny. To wszystko gotowało się tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Sprawozdanie z grilowania2004-08-03 12:46:07 | waldek inne posty tego autora
=== Wielkie rodzinne grilowanie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pięć kaszanek z podrobami i kiełbasek kilo, łosoś w dzwonkach, wór skrzydełek - chyba będzie miło. Dla małego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak to niegdyś gotowano2004-08-03 13:21:25 | waldek inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > No nie, buliony to po prostu buliony, czyli esencjonalne wywary mięsne > czy warzywne. A taki bulion, jaki się na zapas robiło kiedyś we > dworach to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia