Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: wiku <s...@r...pl>
Znaleziono: 714 wiadomości





Re: czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-07 11:10:54 | wiku inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > > A czy wok nie jest mało wydajny dom smażenai na głębokim tłuszczu? > Jest ostatecznie dość szeroki i wydaje się, że trzeba dużo tłuszczu, by ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-07 11:12:40 | wiku inne posty tego autora

Basia wrote: > > dzieki za odpowiedz;-) > a mozna zapytac jaki jest Twoj wok - pokryty teflonem czy moze ze stali > weglowej i musiales przeprowadzic zadymianie mieszkania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-08 10:01:23 | wiku inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > I w tym właśnie widzę problem, że wok może mieścić za mało oleju i zbyt > szroko rozlanego, więc płytkiego o dużej powierzchni. w kazdym razie u ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Marynowanie/maceracja/bajcowanie

2004-01-08 10:53:20 | wiku inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > Jak czytam ostatnio przepisy, to wygląda, jakby > nie można było można przyrządzić mięsa zamiast pieczeni nie > zmarnowawszy go przez trzymanie 2 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czym zanęcić sikorki

2004-01-08 11:00:48 | wiku inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > W otworki napchałem smalcu > i siemienia lnianego. A tym ladacznicom wcale się nie chce podfruwaćdo > mnie na 6 piętro i buszują na balkonach ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

ryz ze szpinakiem- jak ?

2004-01-08 11:05:14 | wiku inne posty tego autora

w greckich knajpach podaja czasem ryz ze szpinakiem, sprawa niby prosta do zrobienia, ale zastanawiam sie na jakim etapie dodac ten szpinak, czy juz podczas gotowania w ryzu (ja gotuje w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Marynowanie/maceracja/bajcowanie

2004-01-08 11:10:04 | wiku inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > boję się, że mięso, szczególnie > przecież delikatne i smaczne samo w sobie mięso jagnięce, na dodatek w > małych kawałkach straciłoby tylko na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-08 11:18:21 | wiku inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > dobrze, zakładając, że wiemy już, że woka możn aużywać do smażenai w > głębokim tluszczu, to do czy używacie go jeszcze do czegoś? no tak jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie do warszawiakow o najlepsza cukiernie :)

2004-01-08 15:00:37 | wiku inne posty tego autora

batory wrote: > Antolak, ale tak z ręką na sercu to kupowałam u niego tylko makowce - > faktycznie były nieco zbliżone do domowych. ja tam u antolaka lubie wszystko, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ...a ranny Łoś przebiega knieję...

2004-01-09 14:45:24 | wiku inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > > Ale właśnie przyszła pora > Wyciągnąć z nory Melchiora > ekshumacja wankowicza ? wiku -- http://www.breakbeat.pl/ MAY THE BREAKZ BE WITH ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 39 . [ 40 ] . 41 ... 50 ... 72