Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Odp: placki (pancakes?)

2000-07-14 05:22:24 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Agnieszka <A...@p...pl> wrote: > > Joanna napisa"a > > Reasumujac: Moje pytanie bylo retoryczne. Jest mi abolutnie obojetne czy > to > > co ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Paliwo do fondue

2000-07-14 05:32:55 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

M.W. <t...@f...onet.pl> wrote: > Katarzyna Ohly napisa"(a) w wiadomości: ... > >Witam, > >gdzie można kupic we Wroc"awiu paliwo do fondue? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: befsztyk

2000-07-14 05:32:56 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

stanowisko 12 w pracowni 3 <3...@i...uni.torun.pl> wrote: > jak sie robi befsztyk??? moj chlop nie chce juz jesc kurczaka!! Najprosciej na swiecie. Smazysz gruby plaster ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: befsztyk

2000-07-15 08:03:56 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Agnieszka <A...@p...pl> wrote: > > > > 2. Nie wolno befsztyka solic przed smazeniem. > > > > E, bez sprzesady - to jakiś zabobon - zawsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Odp: pytanie

2000-07-15 13:39:45 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Kaliope <b...@m...mw.gov.pl> wrote: > Ja dodaje do bigosu pomidory (czasami koncentrat, jak juz mi sie bardzi nie > chce:))) i jakos nie uwazam tego za profanacje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: musztarda

2000-07-18 04:43:24 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

DAREK S <D...@P...ONET.PL> wrote: > 6 > Czy ktoś posiada przepis na musztardę ? > Mam kilka, ale szczerze mowiac zaden ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: crawfish ...

2000-07-19 07:50:54 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

f. <f...@p...net> wrote: > Gumbo bez okry, to jak polski bigos bez kapusty kwaszonej.... Teoretycznie masz racje, bo gumbo to oryginalnie po prostu inna nazwa okry ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: strona

2000-07-19 07:51:29 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Magdalena Bassett <m...@w...net> wrote: > > Natomiast chcialam zaznaczyc, ze sciaganie przepisow innych osob na > swoja strone bez dania im kredytu, a tym samym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Frittata con le rane (bylo: Re: zabie uda)

2000-07-20 07:40:12 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

emski <e...@n...net> wrote: > Czy ktos ma jakies doswiadczenie jak przygotowac zabie uda ? Dzieki... > ale na powaznie 200 g miesa z zabich udek 2 lyzki oliwy z oliwek 3 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: minced clams

2000-07-20 07:45:10 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

laute <l...@i...pl> wrote: > Dostalam niedawno 2 puszki osmiornic "minced clams in clam juice", prod. > Snow's, USA. > Chcialabym je jakos skonsumowac, ale z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 60 ... 100 ... 113 . [ 114 ] . 115 ... 120 ... 160 ... 200